Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Britax Römer  Barnestol Primo Black Shadow
-16%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
1.499 kr
Pris
1.258 kr
Fri fragt
Du sparer
241 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A331282

EAN: 4000984504743

Britax Römer Barnestol Primo Black Shadow
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe 0+, vægt: 0 til 13 kg, alder: fra fødsel til ca. 15 måneder

Primo-barnevognen er designet til forældre, der sætter pris på fleksibilitet. Den tilbyder komfort i form af en formet støttepude til mindre babyer og et elegant solsejl samt praktiske monteringsmuligheder til enhver bil.

Tag det roligt!
Primo er vores mest kompakte bæresele til spædbørn. Den er praktisk, let og nem at bære. Som en kokon giver de polstrede sidevinger beskyttelse mod sidekollisioner, så dit barn ligger behageligt og sikkert. Desuden giver den bløde hovedpude og den formede støttepude en naturlig sovestilling og kan fjernes, efterhånden som barnet vokser.

Klar til brug overalt
For ultimativ komfort og alsidighed kan Primo også sættes på vores Primo BASE-model (sælges separat). På grund af sin lave vægt kan bæresstolen nemt transporteres mellem køretøjer eller fra køretøjet til en klapvogn. Med den integrerede Click & Go® Adapter n kan Primo hurtigt og nemt fastgøres til en klapvogn. Britax Römer barnevogne.

Produktets egenskaber:

Dybe, blødt polstrede sidevogne
De dybe, blødt polstrede sidebolster fungerer som en beskyttende kokon, der dæmper virkningen af en sidekollision. Dette minimerer risikoen for, at dit barn kommer til skade.

Solsejl
Meget smart: Solkappen med UPF 50+ solbeskyttelse beskytter ikke kun dit barn mod solen, men også mod vinden. Og da den ikke er fastgjort til bærehåndtaget, kan du også bære bæresækkenet uden problemer, når hætten er åben.

Justerbart bærehåndtag
Gennemtænkt: Bærestangen kan nemt justeres bagud, så du kan placere dit barn komfortabelt i bæreselen. Det eneste, du skal gøre, er at låse knapperne på hver side af bærehåndtaget op. Og når du sætter bæresækkenet ned på gulvet, er det bedst at flytte bærehåndtaget helt tilbage, så det ikke gynger.

Aftageligt dæksel
Nogle gange kan tingene blive ret kaotiske på vejen. Det er nemt at spilde en drink, eller dit barn kan få kvalme af at køre bil. Vi har med omtanke udviklet et sædebetræk, der kan vaskes i maskine, og som er let at fjerne. Så kan du hurtigt få sædet rent igen - og du er klar til at køre.

Tekniske data:
  • Monteringsmuligheder i bilen: køretøjets egen 3-punktsele eller Primo Base (sælges separat).
  • Montering: Fødsel op til 13 kg mod kørselsretningen
  • Mål (højde/bredde/dybde): 53,5 x 44 x 62,5 cm
  • Vægt: 4 kg
Inkluderet i leveringen:
  • Primo bæresele til spædbørn
  • Solsejl
  • Integreret Click & Go® Adapter (til Britax Römer barnevogn)
  • Brugsanvisning

Opmærksomhed: Babysæder må ikke anvendes i forbindelse med en aktiv airbag foran i passagersiden!

Basen station eller barnevognen er ikke inkluderet i leveringen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Barnestol Primo Black Shadow
4.5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers