❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Britax Römer Babyautostol Baby-Safe Wine Rose
Variant:
  • Britax Römer Babyautostol Baby-Safe Wine Rose
  • Britax Römer babyautostol Baby-Safe Cosmos Black
  • britax römer Babyautostol  Baby-Safe Moonlight Blue

Pris
1.055 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A230010

EAN: 4000984183740

Britax Römer Babyautostol Baby-Safe Wine Rose
Gruppe 0+, Gewicht: 0 til 13 kg, alder: fra fødslen til ca. 15 måneder

Perfekt til barnets start i livet.


Praktisk og alsidig
Baby Safe er let og let at bruge - hvilket gør det så praktisk og alsidigt. Ændringen mellem bil og barnevogn er lynhurtig. I bilen kan Baby Safe enten være udstyret med køretøjets 3-punkts sele eller på Baby-Safe Isofix Base eller Baby Safe Belted Base. Med CLICK & GO®-adapterne kan den tilsluttes enhver Britax barnevogn.

Babyautostolen kan både anvendes i bil og i kombination barnevogn. Alle Britax Römer babyautostole kan monteres sikkert på enhver Britax barnevogn med deres CLICK & GO®-adaptere. Babyautostolene er derudover også kompatible med samtlige barnevogne fra andre mærker. Nogle af adapterne fås separat som tilbehør fra Britax Römer, mens andre er tilgængelige via producenten.

Produktegenskaber:

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Aftageligt betræk
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

Kaleche
Ganske praktisk: Vind- samt UV-beskyttelse op til UPF 50+.

Justerbar håndtag
Raffineret design: barnet lægges i babyautostolen ved tilbagetrækning af bærehåndtaget. Der skal derved kun trykkes på funktionstasterne på siden af bærehåndtaget.

Blød polstret nakkestøtte og puder
Med den bløde polstret nakkestøtte er dit barns hoved altid i en behagelig position. Og den integrerede pude giver dit barnr en naturlig, ergonomisk liggende stilling. Puden kan fjernes som din baby vokser - så det har mere plads.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: 3-punk-sele, belted base eller ISOFIX Base
  • Montering: Modsat kørselsretningen op til 13 kg.
  • Mål: (HxBxD): 57 x 44 x 65 cm
  • Vægt: 3,9 kg

I leveringen medfølger en babyautostol Baby-Safe (uden base!) inklusiv en Travel-System-Adapter.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Babyautostol Baby-Safe Wine Rose
4.7
14 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Britax Römer Babyautostol Baby-Safe Wine Rose
Britax Römer Babyautostol Baby-Safe Wine Rose
1.055 kr