10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Legetøj og indretning:
Vælg din rabatkode
00
tim
00
min
00
sek.
klik her
BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe plus SHR II Wine Rose
Variant:
 • BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe plus SHR II Wine Rose
 • Britax Römer autostol Baby-Safe Plus SHR II Cosmos Black
 • Britax Römer Babyautostol Baby-Safe plus SHR II Storm Grey
 • BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe Plus SHR II Moonlight Blue

2.099 kr
Pris
1.450 kr
Fri fragt
Du sparer
649 kr-31%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256573

EAN: 4000984183566

BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe plus SHR II Wine Rose
Gruppe 0+, Gewicht: 0 til 13 kilo, alder: Fra fødslen op til ca 15 måneder

SHR II modellen byder på samtlige sikkerheds- og komfort features, som du kender fra Baby-Safe plus II. Derudover er der en integreret adapter, så autostolen kan kobles op på Römer barnevogne via CLICK & GO® funktionen. Den innovative enhåndsbetjening (SHR) sørger for en nem afmontering igen. I kombination med BABY-SAFE Belted Base (kan købes separat) eller BABY-SAFE ISOFIX Base (kan købes separat) byder denne autostol på endnu mere sikkerhed.

Takket være patenteret teknologi kan autostolen lægges i en sikker, komfortabel og flad liggeposition.
En flad liggeposition er egnet til de små, der ikke kan sidde selvstændigt endnu. Omstillingen er nem og ligetil: Samtidig justering af hovedstøtte samt ryglæn.

Produktegenskaber:

Justerbar håndtag
Raffineret design: barnet lægges i babyautostolen ved tilbagetrækning af bærehåndtaget. Der skal derved kun trykkes på funktionstasterne på siden af bærehåndtaget.

Sidebeskyttelse - D-SIP®
D-SIP® teknologien byder fremragende beskyttelse ved sidekollisioner. Det giver en buffer til døren, dæmper kraften og styrer så kræfterne over hele ydersiden af ​​babyautostolen - væk fra barnet. Træk blot D-SIP®-stroppen på siden af ​​babyautostolen nærmest døren, indtil du hører et klart klik.

Dybe, blødt polstrede sidestykker.
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Enklere og mere praktisk bliver det ikke. Den polstrede hovedstøtte samt skulderremmene kan justeres med blot en hånd og kan dermed tilpasses barnets størrelse nemt og hurtigt.

Betræk der nemt kan tages af
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

Kaleche
Ganske praktisk: Kalechen har UV-beskyttelse op til UPF 50+. Fordi den ikke er fastgjort til bærehåndtaget, kan du nemt bære babyautostolen, når kalechen er åben.

Kan fjernes fra barnevognen med en hånd
Tryk blot på knappen, der er bekvemt placeret på håndtaget - og babyautostolen vil snappe ud og du kan nemt tage den af.

Tekniske data:
 • Montering i bilen: 3-punkt-sele, belted base eller ISOFIX base
 • Montering: Modsat kørselsretningen op til 13 kg.
 • Mål (Højde x Bredde x Dybde): 57 x 44 x 65 cm
 • Vægt: 4,7 kg

Leveringen omfatter udelukkende babyautostolen, basen medfølger ikke!

OBS! Denne model må ikke benyttes på forsædet i forbindelse med aktiv front-airbag!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe plus SHR II Wine Rose
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
63 Bedømmelse
 
48
 
14
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe plus SHR II Wine Rose
2.099 kr
1.450 kr