Britax Römer Babyautostol Baby-Safe² i-Size Comic Fun inkl. Flex BaseBritax Römer Babyautostol Baby-Safe² i-Size Comic Fun inkl. Flex Base

Britax Römer Babyautostol Baby-Safe² i-Size Comic Fun inkl. Flex Base


2.999 kr
Pris
2.812 kr
Fri fragt
Du sparer
187 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256178

EAN: 4000984196573

Britax Römer Babyautostol Baby-Safe² i-Size Comic Fun inkl. Flex Base
i-Size/ størrelse: 40 til 83 cm kropsstørrelse, vægt: 0 til 13 kg, Alder: til ca. 15 måneder

Ganske praktisk: Benyttes op til en alder på 15 måneder. Kan anvendes til nyfødte takket være nyfødteindlægget og den flade liggeposition. De små ligger ergonomisk og har masser af plads. Egnet til en størrelse op til 83 cm.
Baby-Safe i-Size i kombination med Baby-Safe i-Size var testvinder ved varetest (11/2018).

Egnet fra fødslen og op til 15 måneder.
Baby-Safe² i-Size er egnet fra fødslen til 15 måneder og frem til en kropstørrelse på 83 cm. Med indlæg til nyfødte sørger for maksimal stabilitet og komfort. Indlægget absorberer energi ved sammenstød. Kan tilpasses barnets kropsstørrelse, idet indlægget kan fjernes og hovedstøtten kan højdejusteres.

Takket være patenteret teknologi kan autostolen lægges i en sikker, komfortabel og flad liggeposition.
En flad liggeposition er egnet til de små, der ikke kan sidde selvstændigt endnu. Omstillingen er nem og ligetil: Samtidig justering af hovedstøtte samt ryglæn. Med Baby-Safe i-Size Flex Basen, der kan bruges i samtlige biler, bliver liggepositionen endog forbedret.


Alle Römers autostole er testet. Derfor lever Römers autostole op til de højeste sikkerhedskrav.

britax römer basisstation Flex Base
Baby-Safe i-Size Flex Base er designet således at babyens hoved ikke falder fremad i sovestilling. Basen kan justeres i 4 forskellige positioner, således at babyen ligge komfortabelt, sikkert og ergonomisk korrekt. Med farve indikator, der signaliserer når liggepositionen er for flad.

Produktegenskaber:

Indlæg til nyfødte
Med aftageligt indlæg til nyfødte, som har en støddæmpende polstring, der beskytter barnet og sørger for ekstra stabilitet. Indlægget fungerer som en sædeformindsker og byder derfor for ekstra komfort til de små.

Med sidekollisionsbeskyttelses-teknologi (SICT)
I tilfælde af en sidekollision er barnet optimalt beskyttet takket været modellens specielle beskyttelses-teknologi (SICT) - endog dobbelt. De store kræfter, som opstår ved sidekollisioner, bliver ikke blot dømpet men også ledt væk fra barnet. Så dette system kan fungere optimalt er det vigtigt, at SICT-systemet altid vender mod dørsiden.

Flad ligge position
Komfortabel og ergonomisk liggeposition til nyfødte. Takket være integreret samt patenteret teknologi, kan sædet justeres i forskellige liggepositioner samt tilpasses barnets størrelse. Hovedstøtte samt liggeposition bliver automatisk justeret samtidigt. Skulderremmene justeres også automatisk.

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Enklere og mere praktisk bliver det ikke. Den polstrede hovedstøtte samt skulderremmene kan justeres med blot en hånd og kan dermed tilpasses barnets størrelse nemt og hurtigt.

Kaleche
Ganske praktisk: Vind- samt UV-beskyttelse op til UPF 50+. Solkalechen er monteret til siden, så du kan bære babyautostolen med udfoldet kaleche uden problemer.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Med CLICK & GO® Adapter
Beskytter ryggen: Babyautostolen kan nemt monteres af barnevogn samt base. Er udviklet med henblick på ikke at belaste forældrenes ryg.

Justerbar håndtag
Raffineret design: barnet lægges i babyautostolen ved tilbagetrækning af bærehåndtaget. Der skal derved kun trykkes på funktionstasterne på siden af bærehåndtaget.

Farve indikatorer signalere den korrekte montering
Farve indikatorer signalerer, om babyautostolen er monteret korrekte på basen eller barnevognen.

Betrækket kan aftages nemt og hurtigt.
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask. Og det uden at selerne skal fjernes først.

Travel System
Babyautostolen kan både anvendes i bil og i kombination med barnevogn. Der medfølger CLICK & GO® adapter til alle Britax Römer babyautostole, således at en montering på alle Britax barnevogne er garanteret. Babyautostolene er derudover også kompatible med samtlige barnevogne fra andre mærker.

Nem og sikker montering i bilen
Basen er fastmonteret i bilen, men babyautostolen kan monteres både på og af basen med blot et håndgreb. Basen kan købes separat som tilbehør

Produktegenskaber

Ekstra stabil takket være en højdejusterbar støttefod
Støttefoden forhindrer vippe- samt rotationsbevægelser og absorberer eventuelle kræfter, der opstør ved et sammenstød. Også nyttigt: Med farve indikator, der signalerer om støttefoden er monteres stabilt i bilen.

Håndtag
De integrerede bærehåndtag er praktiske, da de sidder foran samt på siden af basen.


Praktisk base med pladsbesparende design. Den foldbare støttefod gør basen nem at lægge sammen samt opbevare.

Isofix-System
Isofix-låsearmene kan nemt og hurtigt forlænges. Dette sikkrer en nem af- samt påmontering af basen i bilen. Når Isofix-låsearmene er hægtet på, skal basen blot skubbes tilbage.

Tekniske data:
 • Montering: Mod kørselsretningen 40 til 83 cm
 • Babyautostol mål (højde/bredde/dybde): 58 x 44 x 67 cm
 • Babyautostol vægt: 4,8 kg.
 • Base mål (højde/bredde/dybde): 45 - 72 x 44 x 64 cm
 • Base mål sammenklappet (Højde/Bredde/Dybde): 23 x 44 x 66 cm
 • Base mål udfoldet (Højde/Bredde/Dybde): 72 x 44 x 64 cm
 • Base vægt: 8,7 kg
Monteringsmuligheder:
 • Med Base Flex Base
 • Med seler: Autostolen kan også monteres med bilens egen 3-punkt-sele. Dermed kan autostolen monteres i samtlige biler, også biler uden IsoFix. Seleføringen gør det nemmere at montere selen og autostolen rigtigt i bilen og sikre barnet bedst muligt.
 • På barnevognen: Installation med yderligere adaptere
 • Egnet til flyveturen: Giver sikkerhed og komfort på flyrejsen
Inkluderet i leveringen:
 • Babyautostol Baby-Safe² i-Size
 • Kaleche
 • Indlæg til nyfødte
 • Base Flex Base
 • Brugsvejledning

Advarsel! Denne model må ikke benyttes på forsædet i forbindelse med aktiv front-airbag!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Vores Topseller

Britax Römer Babyautostol Baby-Safe² i-Size Comic Fun inkl. Flex Base
2.999 kr
2.812 kr