Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Britax Römer babyautostol Baby-Safe Cosmos Black
p.t. udsolgt
Variant:

Vejl. pris¹
1.055 kr
Pris
876 kr
Fri fragt
Du sparer
179 kr-17%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A202450

EAN: 4000984155105

Britax Römer babyautostol Baby-Safe Cosmos Black
Gruppe 0+, vægt: 0 til 13 kg, alder: fra fødslen til ca. 15 måneder
Produkt-Highlights:
 • Travel-System-ready – CLICK & GO® kompatibel
 • Sikkerhed med komfort – dybe, bløde polstrede sidestykker samt blød sædeformindsker for en sund kropsholdning
 • 5-punkt-selesystem
 • Aftageligt betræk
Produktegenskaber:
Monteringsmuligheder
 • I bilen: 3-punk-sele, belted base eller ISOFIX Base
 • På barnevognen: CLICK & GO®-Adapter
Travel-System
 • CLICK & GO® kompatibel
Kollisionsbeskyttelse
 • Dybe, blødt polstrede sidestykker
 • Polstret hovedstøtte
Sele
 • 5-punkt-selesystem
Sæde
 • Speciel pude for en mere naturlig soveposition
Tekniske detaljer:
 • Montering: Modsat kørselsretningen op til 13 kg.
 • Mål: (HxBxD): 57 x 44 x 65 cm
 • Vægt: 4 kg
Hvorfor denne model? Dette er en let model, der er komfortabel at bære.

I leveringen medfølger en babyautostol Baby-Safe (uden base!) inklusiv en Travel-System-Adapter.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Britax Römer babyautostol Baby-Safe Cosmos Black
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers