Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
-65%
Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
Variant:
 • Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Space Black
 • Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Frost Grey
 • Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Mid night Grå
 • Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
 • +3

3.199 kr
Pris
1.125 kr
Fri fragt
Du sparer
2.074 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313222

EAN: 4000984312362

Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-Size / Størrelse: 40 til 83 cm kropshøjde, vægt: 0 til 13 kg, alder: fra fødsel til ca. 15 måneder

Baby-Safe 3 i-Size ledsager dig og dit barn fra fødslen og op til 15 måneders alderen. Det aftagelige indlæg til nyfødte og teknologien til en flad liggeposition sikrer maksimal ergonomisk komfort. Bæreselen er kompatibel med Flex Base iSENSE (sælges separat), som gør det muligt at installere den hurtigt og nemt i bilen og giver en behagelig liggende stilling for dit barn. Baby-Safe 3 i-Size har flere avancerede sikkerhedsfunktioner og beskytter dit barn i alle situationer. Samtidig er den særlig hyggelig og behagelig at bruge, så du og dit barn kan nyde hver eneste rejse, der venter.

Langtidsholdbar komfort
Baby-Safe 3 i-Size kan bruges fra fødslen og op til 15 måneders alderen og giver altid behagelig komfort. Indsatsen til nyfødte giver ergonomisk sikkerhed for dit barn, mens den patenterede integrerede tilbagelænsmekanisme gør det nemt at finde den optimale tilbagelænsposition ved hjælp af nakkestøtten, så der altid er optimal plads til dit barn, efterhånden som det vokser.

Fastspændt på ingen tid - den drejelige base
Det er hurtigt og ubesværet at sætte dit barn ind og spænde det fast: Du skal blot dreje Baby-Safe 3 i-Size mod den åbne bildør, når den er fastgjort til Flex Base iSENSE (sælges separat). Det gør det endnu mere behageligt at skifte mellem bilture og gåture med klapvognen.

Frihed gennem kompatibilitet
Baby-Safe 3 i-Size er nem at fastgøre til Flex Base iSENSE (sælges separat) og en lang række andre klapvogne* (sælges separat). Det er hurtigt og nemt at løfte og fastgøre Baby-Safe 3 i-Size og giver dig ubegrænset bevægelsesfrihed.

* Yderligere Adapter kræves

Produktets egenskaber:

Fladt liggende stilling
Din nyfødte kører mest sikkert, når han eller hun er komfortabel og ergonomisk. Takket være vores integrerede og patenterede teknologi til en flad liggeposition kan du justere liggepositionen til forskellige niveauer og tilpasse den til dit barns størrelse. Positionen ændres automatisk, så snart du justerer nakkestøtten - så dit barn har mere plads, når det vokser. Dette gælder også for skulderstropperne.

Indsats til nyfødte
Den medfølgende nyfødte indsats med aftagelige, stødabsorberende skumpuder beskytter dit barn og giver ekstra støtte. Det reducerer størrelsen på sædet for at give ekstra komfort.

5-punkts selesystem
Vi er overbeviste om, at et 5-punktssele-system er den bedste måde at beskytte dit barn i autostolen på. Det skyldes, at den sikrer dit barn optimalt i sædets beskyttende skal. I tilfælde af en kollision fordeler bæltesystemet de kræfter, der virker i tilfælde af en kollision, på 5 punkter og afbøder dem: ved skuldrene, hofterne og ved bæltespændet mellem benene. På denne måde er dit barn beskyttet fra alle sider i tilfælde af en ulykke.

Nemt justerbare nakkestøtter og seler
Det kunne ikke være nemmere: Du kan justere vores polstrede hovedstøtte og skulderstropper med én hånd, så de passer til dit barns størrelse. Før du spænder remmene, skal du sikre dig, at nakkestøtten er i den rigtige position - lige over barnets skuldre.

Justerbart bærehåndtag
Gennemtænkt: Bærestangen kan nemt justeres bagud, så du kan placere dit barn komfortabelt i bæreselen. Det eneste, du skal gøre, er at låse knapperne på hver side af bærehåndtaget op. Og når du sætter bæresækkenet ned på gulvet, er det bedst at flytte bærehåndtaget helt tilbage, så det ikke gynger.

Solsejl
Ret smart: Solkappen med UPF 50+ solbeskyttelse beskytter ikke kun dit barn mod solen, men også mod vinden. Og det gør den både i bilen og på barnevognen. Fastgørelsespunkterne er bekvemt placeret på siderne af bærehåndtaget, så du nemt kan bære bæresækkenet, selv når baldakinen er fastgjort til det.

Komfortable og stilfulde premium-betræk
De nyligt designede betræk er særligt smarte og hyggelige. Premium-betrækkene er lavet af et endnu blødere stof og giver dit barn ekstra komfort i kombination med en forbedret pasform.

Hurtigt aftageligt dæksel
Nogle gange kan tingene blive ret kaotiske på vejen. Det er nemt at spilde en drink, eller dit barn kan få kvalme af at køre bil. Vi har med omtanke udviklet et sædebetræk, der kan vaskes i maskine, og som er let at fjerne uden at skulle tage sikkerhedsselen af. På den måde kan du hurtigt få sædet rent igen - og så er du klar til at køre.

Let adgang
Med basens drejefunktion (sælges separat) kan du dreje autostolen mod den åbne bildør, hvilket gør det endnu nemmere at tage den lille ud af stolen for at sætte den i barnevognens vugge eller bære den ind i huset.

Et hørbart "klik" for korrekt installation
Når du har placeret barnesædet på Flex Base iSENSE (sælges separat) i bilen eller på barnevognen (sælges separat), giver et tydeligt klik dig besked om, at sædet er sikkert fastgjort.

Enkelt løst: med Click & Go® Adapter n (fås separat)
Skånsom for ryggen: Barnevognen kan nemt tages af fra basen (sælges separat) eller barnevognen (sælges separat) ved hjælp af håndtaget på bagsiden af barnevognen. Dette gør det muligt for dig at holde dig oprejst, når du løfter bæresækkenet.

Installationsmuligheder:
 • Med sele: Denne barnestol kan monteres med køretøjets 3-punkts-sele. Det er praktisk, når sædet bruges i forskellige biler, som måske ikke alle har Isofix forankringspunkter. Bælteføringerne på barnestolen hjælper med at installere den korrekt.
 • Med sokkel station (sælges separat): Flex Base iSENSE
 • På barnevognen: montering ved hjælp af en ekstra Adapter s
 • Godkendelse til flyvemaskiner: Vores autostole og barnesæder er ikke kun sikre på jorden. De giver også dit barn beskyttelse og komfort, når du rejser med fly. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte dit flyselskab.
Tekniske data:
 • Montering: mod kørselsretningen 40 til 83 cm
 • Maksimal kropsvægt: 13 kg
 • Mål (højde/bredde/dybde): 58 x 44 x 67 cm
 • Vægt: 4,6 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size
 • Solsejl
 • Indsats til nyfødte
 • Brugsanvisning

Forsigtig: Bæreseler må ikke anvendes sammen med en aktiv frontairbag i passagersiden!

Basen station , barnevognen eller barnevognen- Adapter er ikke inkluderet i leveringen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
Britax Römer Baby autostol Baby-Safe 3 i-Size Indigo Blå
3.199 kr
1.125 kr