STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Britax Römer autostol Safefix Plus Moonlight Blue
2.999 kr
Pris
1.979 kr
Fri fragt
Du sparer
1.020 kr-34%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256429

EAN: 4000984196931

Britax Römer autostol Safefix Plus Moonlight Blue
Gruppe 1, 9 til 18 kilo, fra ca. 9 måneder til 4 år

Safefix Plus byder på den bedste sikkerhed og en komfortabel siddeskål. Kan nemt monteres med Isofix. Støttefoden sikrer autostolen og sørger for, at den ikke kan dreje sig. Pivot Link Isofix Systemet holder barnet i sædet ved en frontalkollision. Inkl. justerbar hovedsstøtte, justerbart selesystem og justerbar siddeposition.

Fleksibel montering
Fleksible og sikker montering: Safefix Plus kan monteres med bilens egen sikkerhedssele eller med Isofix samt støtteben. Støttebenet giver barnesædet ekstra stabilitet over køretøjets gulv. Når autostolen er installeret ved hjælp af Isofix-systemet, giver vores patenterede Pivot Link Isofix System ekstra beskyttelse ved at holde barnet sædet fremad med en frontstød på et minimum. Dette reducerer risikoen - især for hoved- og nakkeskader - for dit barn.

Produktdetaljer:
Britax Römer Pivot Link System
Pivot Link isofix-systemet sørger for at kræfterne ved et sammenstød bliver ledt nedad og ikke fremad. Dermed bliver kræfterne affjedret gennem autostolens polstring, som formindsker hoved- samt nakkeskader.

Højdejusterbart støtteben
Støttefoden forhindrer vippe- samt rotationsbevægelser og absorberer eventuelle kræfter, der opstår ved et sammenstød. Støttefoden kan højdejusteres og dermed tilpasses køretøjet optimalt. Også nyttigt: Med farveindikator, der signaliserer om støttefoden er monteret stabilt i bilen.

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Hovedstøtten og selesystemerne kan betjenes med blot én hånd og tilpasses barnets størrelse. Sørg for at have hovedstøtten indstillet korrekt, iden autostolen monteres i bilen. Hovedstøtten skal sidde lige over barnets skulder.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Special - skulderpolstring
Ved et frontalsammenstød vil barnet bevæge sig fremad. Vores behagelige special-skulderpolstre holder barnet sikkert i autostolen og beskytter desuden barnets hals/nakke også er særlig godt beskyttet. Special-skulderpolstringen fordeler de optrædende kræfter optimalt på skulder og brystpartiet.

Multi-justerbare hvilepositioner
For en behagelig oplevelse. Autostolen er designet med fire hvilepositioner, som du nemt kan justere - til en stressfri tur med et lykkeligt barn.

Bæltespænde med kørselsretningen
For at sætte dit barn komfortabelt i et sæde, burde selespænden forblive fremadrettet.

Betræk der nemt kan tages af
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask. Og det uden at selerne skal fjernes først.

Tekniske detaljer:
  • Montering: Fremadrettet installation fra 9 kg til 18 kg
  • Mål: (HxBxD): 67-85 x 46 x 60 cm
  • Vægt: 14 kg

PDF køretøjs-typeliste

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Britax Römer autostol Safefix Plus Moonlight Blue
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
4 Bedømmelse
 
4
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

Britax Römer autostol Safefix Plus Moonlight Blue
2.999 kr
1.979 kr