Britax Römer autostol Multi-Tech III Storm Grey
-30%
Vejl. pris¹
2.699 kr
Pris
1.878 kr
Fri fragt
Du sparer
821 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A234840

EAN: 4000984166767

Britax Römer autostol Multi-Tech III Storm Grey
Gruppe 1/2, vægt: 9 til 25 kg, alder: fra ca. 9 måneder til 6 år

Uanset om det er baglæns eller fremad: Den alsidige Multi-Tech III - kan bruges længere bagud eller valgfri fremad, fra 9 kg til 25 kg. Da ryglænets nakkestøtte, sele og bredde er justerbare, kan sædet vokse med dit barn. Takket være indbyggede indikatorer og optimal sidestyrke giver Multi-Tech III stor sikkerhed for dit barn.

Optimal beskyttelse, maksimal fleksibilitet
Maksimal beskyttelse for dit barn - på lang sigt. Multi-Tech III kombinerer fleksibilitet med sikkerhed og er egnet til børn fra 9 kg til 25 kg (ca. 9 måneder til 6 år). Når autostolen bruges i baglæns retning, er dit barn beskyttet i tilfælde af en frontbelastning af sædets fulde bredde Dette betyder en lavere risiko for skade, da slagkrafterne har mindre indflydelse på nakken og hovedet på dit barn. Autostolen kan også sættes i en fremadrettet position, hvis du har brug for det - for endnu mere komfort.

Fremragende sideprotektion
Multi-Tech III giver mere sikkerhed til dit barn med Side Impact Protection Technology (SICT). Takket være de dybe, bløde sidevinger og sidestopbeskyttelsen SICT er dit barn optimalt beskyttet - fra hoved til bækken. Således giver Multi-Tech III dit barn maksimal komfort og sikkerhed - til en afslappet og rolig tur.

Produktegenskaber:

Justerbar i bredden
Dit barn vokser, sæde vokser med. Ikke kun i højden, men også i bredden. For at dit barn skal sidde komfortabelt og sikkert på vejen, kan bredden af ​​børnesikkerhedssædet justeres meget hurtigt.

Aftageligt betræk
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

Sidebeskyttelse - SICT
I tilfælde af en sidekollision er barnet optimalt beskyttet takket været modellens specielle beskyttelses-teknologi (SICT). De store kræfter, som opstår ved sidekollisioner, bliver ikke blot dæmpet men også ledt væk fra barnet. SICT-teknologien virker bedst, når den vender mod bilens sidedør.

Længere bagudvendt kørsel
Ved en frontkollision - den mest almindelige form for trafikulykke - bagudvendte autostole giver den bedste beskyttelse. Fordi det absorberer virkningen af ​​virkningen over bagsiden af ​​sædet, hvor den er - jævnt dæmpet - jævnt fordelt på hovedet, nakken og overkroppen. I et fremadrettet sæde er slagkraften dog fordelt forskelligt på tværs af sædekonstruktionen og fastholdelsessystemet. Dette kan øge virkningen på dit barns krop. Derfor anbefaler Britax Römer, at du transporterer dine afkom så langt som muligt bagud i bilen.

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

Special - skulderpolstring
Ved et frontalsammenstød vil barnet bevæge sig fremad. Vores behagelige special-skulderpolstre holder barnet sikkert i autostolen og beskytter desuden barnets hals/nakke også er særlig godt beskyttet. Special-skulderpolstringen fordeler de optrædende kræfter optimalt på skulder og brystpartiet.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Enklere og mere praktisk bliver det ikke. Den polstrede hovedstøtte samt skulderremmene kan justeres med blot en hånd og kan dermed tilpasses barnets størrelse nemt og hurtigt.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: 3-punkts sele, støtter og sænker stropper (bagudvendt) eller 3-punkts sele (fremadvendt)
  • Montering: bagudvendt 9 til 25 kg eller fremadvendt 9 til 25 kg
  • Mål: (HxBxD): 62-72 x 45 x 48 cm
  • Vægt: 10,5 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer autostol Multi-Tech III Storm Grey
4.5
160 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 107
 
4 stjerner
| 45
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer autostol Multi-Tech III Storm Grey
Britax Römer autostol Multi-Tech III Storm Grey
Vejl. pris¹ 2.699 kr
1.878 kr