BRITAX RÖMER autostol King II Moonlight Blue
BRITAX RÖMER autostol King II Moonlight Blue
2.299 kr
1.486 kr
Pris inkl. moms

BRITAX RÖMER autostol King II Moonlight Blue


 • BRITAX RÖMER autostol King II Wine Rose
 • BRITAX RÖMER Autostol King II Cosmos Black
 • Britax Römer autostol King II Fire Red
 • BRITAX RÖMER autostol King II Olive Green

2.299 kr
Pris
1.486 kr
Fri fragt
Du sparer
813 kr-35%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A230109

BRITAX RÖMER autostol King II Moonlight Blue
Gruppe 1, 9 til 18 kg, fra ca. 9 måneder til 4 år

Det nye ikoniske King design med patenteret selespændingssystem garantereren enkel, sikker og fast installation af sædet i bilen.

KING II kombinerer sikkerhed med komfort. Den indbyggede side- og frontbeskyttelse si byder på en sikker køretur. De forskellige siddepostioner sørger for en behagelig rejse både når barnet sover og når barnet leger. Nem og sikker montering.

KING II - nem montering
Meget fleksibel. Universelt godkendt til brug i enhver bil, der er udstyret med 3-punktsseler og kan også nemt installeres. Den foldbare autoskal gør det nemt at bringe 3-punkts sele i korrekt position. Så snart sikkerhedsselen er fast, strammer sædet automatisk selen - så dit barn er godt sikret.

Produktegenskaber:

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Hovedstøtten og selesystemerne kan betjenes med blot én hånd. Sørg for at have hovedstøtten indstillet korrket, iden autostolen monteres i bilen. Hovedstøtten skal sidde lige over barnets skulder.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Special - skulderpolstring
Ved et frontalsammenstød vil barnet bevæge sig fremad. Vores behagelige special-skulderpolstre holder barnet sikkert i autostolen og beskytter desuden barnets hals/nakke også er særlig godt beskyttet. Special-skulderpolstringen fordeler de optrædende kræfter optimalt på skulder og brystpartiet.

Multi-justerbare hvilepositioner
For en behagelig oplevelse

Forspændingsbæltespænde
For at sætte dit barn komfortabelt i et sæde, forbliver spænde fremadrettet.

Betræk der nemt kan tages af
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask. Og det uden at selerne skal fjernes først.

Tiltbar autostol og selespændingssystem
Det patenterede selespændingssystemog vippesautostolen giver dig mulighed for nemt og sikkert at montere autostolen med bilens 3-punkts sele. Når autostolen er vippet fremad, kan sikkerhedsselen nemt fastgøres og derefter automatisk strammes, når du sætter sædet tilbage til dets oprindelige position - så dit barn er godt sikret.

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

Tekniske data:
 • Montering i bilen: - 3 - punktsele
 • Montering: Fremadrettet installation fra 9 kg til 18 kg
 • Mål: (HxBxD): 67 x 45 x 54 cm
 • Vægt: 10,3 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BRITAX RÖMER autostol King II Moonlight Blue
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 3 Bedømmelse
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

BRITAX RÖMER autostol King II Moonlight Blue
2.299 kr
1.486 kr
Top mærker