Britax Römer autostol Kidfix SL Flame Red

Britax Römer autostol Kidfix SL Flame Red

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
  • Britax Römer Autostol Kidfix SL Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER autostol Kidfix SL Storm Grey
  • Britax Römer Autostol Kidfix SL Wine Rose
  • Britax Römer autostol Kidfix SL Cosmos Black

1.599 kr
1.278 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 321 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A152759

Britax Römer autostol Kidfix SL Flame Red
Gruppe 2-3, Vægt: 15 - 36 kg. Alder: ca. 4 - ca. 12 år

Ud over den kendte sikkerhed du er vandt til fra Britax Römer byder autostolen KIDFIX SL også på en seleføring i nyt design Den nye seleføring minimerer forkert fastspænding af barnet i autostolen. Sikkerhed og nem håndtering kombineret i en autostol.

På grund af sin lave vægt kan denne stol nemt skiftes frem og tilbage mellem forskellige biler.

Montering med kørselsretningen fra 15 til 36kg.
Montering: 3 punkt sele system eller med ISOFIT med SOFT Latch
Intuitiv seleføring gør det muligt at placere 3 - punkt - selen korrekt, så barnet er sikret optimalt.
Dybe, høje og blødt polstrede sidestykker beskytter barnet optimalt mod sidekollisioner.
Autostolen er fastgjort til ISOFIT - systemet, også når den ikke bliver anvendt. - autostolen kan blive i bilen , også selv om barnet ikke sidder i den.
Made in Germany – med den sikkerhed du forventer fra Britax Römer
V - formet ryglæn - giver den perfekte pasform imens dit barn vokser
Højdejusterbar hovedstøtte og seleføring - autostolen kan tilpasses mens dit barn vokser. Diagonalselen kan føres perfekt henover dit barns skulder.
Blødt polstret, vaskbart betræk

Produktmål:
• Mål: H 66-85 cm x B 51 cm x D 45 cm
• Vægt: 6,4 kg

PDF Fahrzeugtypenliste

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Britax Römer autostol Kidfix SL Flame Red
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 8 Bedømmelse
 
5
 
3
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger
Britax Römer autostol Kidfix SL Flame Red
1.599 kr
1.278 kr