Britax Römer Autostol Kidfix III M Burgundy Red
-21%
Variant:
  • Britax Römer Autostol Kidfix III M Cosmos Black
  • Britax Römer Autostol Kidfix III M Storm Grey
  • Britax Römer Autostol Kidfix III M Moonlight Blue
  • Britax Römer Autostol Kidfix III M Burgundy Red

Vejl. pris¹
1.999 kr
Pris
1.578 kr
Fri fragt*
Du sparer
421 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A256521

EAN: 4000984164848

Britax Römer Autostol Kidfix III M Burgundy Red
Gruppe 2-3, Vægt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 4 til 12 år

Kidfix III M byder ikke kun på sikkerhed, men også på komfort. Større komfort med nyt design og længere siddeflade. SICT og Secureguard giver en sikekr og komfortabel køretur.

Komfort for alle - garanteret
En af de mest komfortable autostole på markedet. Lang siddeflade med blødt frontparti sørger for behagelig og afslappende benposition. Ryglændet vokser simultant med dit barn.


Fremragende sikkerhedsfunktioner Secureguard positionerer bækkenselen optimalt over bækkenknoglen. SICT giver en unik sidekollisionsbeskyttelse. Dit barn er optimalt beskyttet.


Designet, udviklet og fremstillet i Tyskland. Passer fremragende til enhver bil. Stilfuldt betræk giver autostolen et sporty look. Dit barn er ikke kun sikkert men også stilfuldt undervejs.

Produktdetaljer:

Ergonomisk optimeret siddeflade
Siddefalden er ca. 20% større end hos lignende modeller. Det betyder maksimal komfort - også for større børn. Komfortabel og ergonomisk optimal siddeposition.

SecureGuard
SecureGuard sørger for at barnets mave er særlig beskyttet takket være et 4. kontaktpunkt med bilens egen 3-punkt-sikkerhedssele. SecureGuard formindsker dermed kræfterne, som påvirker ved et frontalt sammenstød, op til 35%* og sørger dermed for ekstra god sikkerhed.

Sidebeskyttelse - SICT
I tilfælde af en sidekollision er barnet optimalt beskyttet takket været modellens specielle beskyttelses-teknologi (SICT). De store kræfter, som opstår ved sidekollisioner, bliver ikke blot dæmpet men også ledt væk fra barnet. SICT-teknologien virker bedst, når den vender mod bilens sidedør.

Justerbart v-formet ryglæn
V-forms ryglænet er udviklet, så dit barn har mere plads ved ryg og skuldre, når det vokser. Altid optimalt beskyttet. Autostolens ryglæn tilpasses automatisk efter vinklen på køretøjets ryglæn. Så sidder dit barn i en behageliger position.

God sikkerhed takket være det høje ryglæn
Autostolen beskytter barnet på tre måder: Autostolens form beskytter barnet fra hoved til hofte, særligt i forbindelse med sidekollisoner. Samtidigt sørger seleføringen for at bilens sele sidder i den rigtige position. Den polstrede hovedstøtte byder på ekstra sikkerhed og komfort.

Aftageligt betræk
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: 3-punkts sele eller/og Isofix
  • Montering: Fremadrettet installation fra 15 kg til 36 kg
  • Mål (Højde x Bredde x Dybde): 67-85 x 54 x 43 cm
  • Vægt: 7,5 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Autostol Kidfix III M Burgundy Red
5
713 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 637
 
4 stjerner
| 68
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Autostol Kidfix III M Burgundy Red
Britax Römer Autostol Kidfix III M Burgundy Red
Vejl. pris¹ 1.999 kr
1.578 kr