Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red

Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red


 • Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Grey Marble
 • Britax Römer Autostol Kidfix XP II SICT Black Series Wine Rose
 • Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Storm Grey
 • Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Mystic Black

2.599 kr
Pris
1.847 kr
Fri fragt
Du sparer
752 kr-29%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256715

EAN: 4000984197259

Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Gruppe 2-3, Vægt: 15 til 36 kilo, alder: Fra ca. 4 til 12 år

Kidfix II XP SICT er en sædeforhøjelse med ryglæn, som lever op til alle sikkerhedskrav. Det særlige XP-PAD byder på god kollisionsbeskyttelse ved et frontalsammenstød. SecureGuard-Teknologien sikrer et bækkeselen er i en optimal position. Med sidekollisionsbeskytelse. Autostolen kan anvendes fra ca. 4 til 12 år.

Certificeret i henhold til tyske sikkerhedstests: Stiftung Warentest (06/2016)

Enestående frontalbeskyttelse
Kidfix II XP SICT er udstyret med SecureGuard. Denne holder bækkenselen i en optimal position. Dette formindsker dermed de kræfter, som virker ved et frontalt sammenstød, op til 35%* og sørger dermed for extra god sikkerhed. Ydermere byder XP-PAD på ekstra god frontalbeskyttelse i hoved- og nakkeområde. Således ledes 30%* af kræfterne væk fra barnets hals og støtter dermed hovedet ekstra godt.
* Baserer på Britax tests tilbage i 2013

Fremragende sideprotektion
Kidfix II XP SICT byder på den bedste sikkerhed til ældre børn. Kidfix II XP SICT er en sædeforhøjelse inkl. ryglæn, som er udstyret med en sidekollisionsbekyttelse (SICT) og bløde, polstrede sidepuder. Således er dit barn beskyttet fra top til tå. Den bedste komfort og sikkerhed


Kidfix II XP SICT kan nemt monteres til bilen med isofix. Og hvis du ændrer højden af hovedstøtten, tilpasses bælteførerne automatisk. Således sikker sikkerhedsselen altid korrekt - og passer til dit barns størrelse. Det v-formede ryglæn sørger for, at barnet har nok plads i stolen, når det vokser. Ydermere er barnet dermed også altid optimalt beskyttet. Du har mulighed for at justere isofix-stangen, således at dit barn sidder mere komfortabelt.

Produktegenskaber:

Justerbar, ergonomisk hovedestøtte
Hovedstøtten er specielt udviklet til de lidt ældre børn, som allerede benytter bilens tre-punkt-sele i forbindelse med autostolen. Hovedstøtten kan positioneres med én hånd, selv hvis barnet allerede sidder i stolen. Udstyret med en ergonomisk, komfortabel hovedsstøtte.

Justerbart v-formet ryglæn
Det v-formede ryglæn byder på plads til ryggen og skuldrene, når barnet vokser. Dette byder også på en optimal beskyttelse i stolen. Ryglænet tilpasser sig automatisk barnets størrelse og tilpasser sig bilens ryglæn. Således sidder dit barn altid i en optimal position.

God sikkerhed takket være det høje ryglæn
Barnets sæde med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: Sædet beskytter dit barn fra hoved til hofte, især i tilfælde af en sidekollision. Samtidigt sørger seleføringen for at bilens sele sidder i den rigtige position. Den polstrede hovedstøtte byder på ekstra sikkerhed og komfort.

Aftageligt betræk
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

XP-PAD
Når barnet er fastspændt med bilens 3-punkt-sele, byder XP-PAD på ekstra sikkerhed. Det innovative, stødabsorberende skumstof reducerer frontalsammenstødet samt kræfterne, der herved opstår, op til 30%*. Barnet holdes tilbage af selen, mens halsen er beskyttet og hovedet samtidigt er støttet.
* Baseret på Brtiax tests i 2013

SecureGuard
SecureGuard sørger for at barnets mave er særlig beskyttet takket være et 4. kontaktpunkt med bilens egen 3-punkt-sikkerhedssele. SecureGuard formindsker dermed de kræfter, som virker ved et frontalt sammenstød, op til 35%* og sørger dermed for extra god sikkerhed.
* Intern Britax-test med en Q6-dummy med en kropsstørrelse samt vægt svarende til et 6 årigt barn).

Sidebeskyttelse - SICT
I tilfælde af en sidekollision er barnet optimalt beskyttet takket været modellens specielle beskyttelses-teknologi (SICT). De store kræfter, som opstår ved sidekollisioner, bliver ikke blot dæmpet men også ledt væk fra barnet. SICT-teknologien virker bedst, når den vender mod bilens sidedør.

Tekniske data:
 • Montering i bilen: Kan monteres med bilens egen sikkerhedssele eller isofix.
 • Montering: Fremadrettet installation fra 15 kg til 36 kg
 • Mål: (HxBxD): 67 - 85 x 54 x 39 cm
 • Vægt: 7,3 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

Britax Römer Autostol Kidfix II XP SICT Black Series Fire Red
2.599 kr
1.847 kr