Britax Römer autostol Kidfix 2 S Graphite Marble
Variant:
 • Britax Römer autostol Kidfix 2 S Graphite Marble
 • Britax Römer Autostol Kidfix 2 S Cosmos Black
 • Britax Römer Autostol Kidfix 2 S Moonlight Blue
 • Britax Römer Autostol Kidfix 2 S Storm Grey
 • +4

2.135 kr
Pris
1.876 kr
Fri fragt
Du sparer
259 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282918

EAN: 4000984207446

Britax Römer autostol Kidfix 2 S Graphite Marble
Gruppe 2-3, Vægt: 15 - 36 kg. Alder: ca. 4 - ca. 12 år

Den prisbelønnede Kidfix-familie har er blevet større: 2-in-1-Kidfix² S til børn fra ca. 3,5 til 12 år. Udstyret med et v-formet ryglæn og justerbar SICT, således at dit barn har masser af plads og er godt beskyttet i tilfælde af en sidekollision. Det anbefales at transportere børn med et ryglæn så længe som det er muligt. Derfor kan denne autostol enda benyttes op til en højde på 135 cm. SecureGuard sørger for, at selerne altid sidder optimalt.


Den bedste komfort: 2-i-1 autostolen KidFix 2 S vokser med barnet fra det er 3,5 år til 12 års alderen. Det v-formede ryglænd og den højdejusterbare hovedstøtte sørger for at dit barn altid sidder komfortabelt og har nok plads. Ryglænet kan tages af, når barnet er højere end 135 cm.

Sikkerheden først
Det høje ryglæn inkl. bløde sidepolstringer sørger for en optimal sidekollisionsbeskyttelse og er inkl. justerbar SICT. SecureGuard sørger for, at hofteselen altid er i den korrekte position.

Made in Germany
Fremstillet i Tyskland.

Produktegenskaber:

God sikkerhed takket være det høje ryglæn
Autostolen beskytter barnet på tre måder: Autostolens form beskytter barnet fra hoved til hofte, særligt i forbindelse med sidekollisoner. Samtidigt sørger seleføringen for at bilens sele sidder i den rigtige position. Den polstrede hovedstøtte byder på ekstra sikkerhed og komfort.

V-formet ryglæn
Det v-formede ryglæn byder på plads til ryggen og skuldrene, når barnet vokser. Den bedste beskyttelse. Ryglænet kan tilpasses barnet. Dette gør det muligt at justere vinklen på bilsædet, så det passer bedre og dit barn sidder i en mere komfortabel position.

Justerbar hovedstøtte
Hovedstøtten er specielt udviklet til større børn, som benytter bilens tre-punkt-sele i forbindelse med autostolen. Hovedstøtten kan positioneres med én hånd, selv hvis barnet allerede sidder i stolen. Udstyret med en ergonomisk, komfortabel hovedsstøtte.

Aftageligt betræk
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

Sidebeskyttelse - SICT
I tilfælde af en sidekollision er barnet optimalt beskyttet takket været modellens specielle beskyttelses-teknologi (SICT). De store kræfter, som opstår ved sidekollisioner, bliver ikke blot dæmpet men også ledt væk fra barnet. SICT-teknologien virker bedst, når den vender mod bilens sidedør.

Aftageligt ryglæn
En autostol er sikrest, når den har et ryglæn Det anbefales at benytte et ryglæn så længe som det er muligt Denne autostol kan benyttes helt op til en størrelse på 135 cm. Takket være SecureGuard holdes selen altid i en optimal position.

SecureGuard
SecureGuard sørger for at barnets mave er særlig beskyttet takket være et 4. kontaktpunkt med bilens egen 3-punkt-sikkerhedssele. SecureGuard formindsker dermed kræfterne, som påvirker ved et frontalt sammenstød, op til 35%* og sørger dermed for ekstra god sikkerhed.
* Intern Britax-test med en Q6-dummy med en kropsstørrelse samt vægt svarende til et 6 årigt barn.

Tekniske data:
 • Montering i bilen: Med køretøjets 3-punkts-sele eller/og med Isofix
 • Montering: Fremadrettet installation fra 15 kg til 36 kg
 • Mål: (HxBxD): 67-85 x 54 x 39 cm
 • Vægt: 7,2 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Britax Römer autostol Kidfix 2 S Graphite Marble
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Britax Römer autostol Kidfix 2 S Graphite Marble
2.135 kr
1.876 kr