Britax Römer Autostol Kid II Black Series Storm Grey
Variant:
 • Britax Römer Autostol Kid II Black Series Storm Grey
 • Britax Römer Autostol Kid II Black Series Cosmos Black

Vejl. pris¹
975 kr
Pris
727 kr
Fri fragt
Du sparer
248 kr-25%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A245055

EAN: 4000984192575

Britax Römer Autostol Kid II Black Series Storm Grey
Gruppe 2/3, Vægt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 4 til 12 år

Kid II er en let autostol, der vokser med barnet. Komfortabel, brugervenlig og mangfoldig - denne autostol er det helt rigtige valg. Kid II autostolen byder på optimal sikkerhed takket være den intuitive seleføring, som gør der muligt at placere 3-punkt-selen korrekt. Den nye seleføring minimerer forkert fastspænding af barnet i autostolen. Særdeles høj sikkerhed.

Produkt-Highlights:
 • Designet til enkel montering samt rigtig fastspænding af barnet
 • Optimal sikkerhed - høje samt blødt polstrede sider
 • Letvægts-model
 • Hovedstøtten og seleføringen kan indstilles i højden.
 • V-formet ryglæn giver en perfekt pasform mens barnet vokser og det justerbare sæde sørger for at autostolen passer til de fleste biler
 • Ergonomisk hovedstøtte for en optimal soveposition
 • Aftageligt betræk

Produktegenskaber:
Installation
  < i> 3-punkt-selesystem
Monteringsindikatorer/ -hjælp
 • 3-punkt-seleføringen hjælper med at fastspænde barnet ved skulder og bækken
Kollisionsbeskyttelse
 • Dybe, blødt polstrede sidestykker
Kørselsretning
 • fremadvendt
Sele
 • 3-punkts-sele
Sæde
 • Ryglæn kan indstilles efter behov

Tekniske detaljer:
 • Montering: Fremadrettet installation fra 15 kg til 36 kg
 • Mål (Højde x Bredde x Dybde): 67-85 x 51 x 38 cm
 • Vægt: 5,1 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Britax Römer Autostol Kid II Black Series Storm Grey
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
23 Bedømmelse
 
16
 
7
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Britax Römer Autostol Kid II Black Series Storm Grey
Vejl. pris¹ 975 kr
727 kr