BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Fire Red

BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Fire Red


Variant:
  • BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Fire Red
  • BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Black Marble

1.499 kr
Pris
1.175 kr
Fri fragt
Du sparer
324 kr-22%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256434

EAN: 4000984197143

BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Fire Red
Gruppe 1/2/3, Vægt: 9-36 kg, alder: fra ca. 9 mdr. til 12 år

Høj fleksibilitet. Kan indstilles i højden og bredden. Optimal beskyttelse af dit barn. CLICK & SAFE® systemet sørger for den rigtige stramhed af selerne.

Mere sikkerhed takket være CLICK & SAFE®
Let at betjene og høj komfort. Det er ikke altid nemt at finde balancen mellem for stram og for løs, når selerne skal sidde optimalt. CLICK & SAFE® systemet hjælper med at finde frem til den optimale balance på dette punkt. Hvis du strammer selen, vil du således kunne høre et klik, når selen sidder stramt nok. Sædets bredde kan tillige justeres. Så sidder dit barnt komfortabelt i mange år.

Egnet til børn mellem 9 og 36 kg
Autostolen er egnet til børn fra 9 kg til 36 kg. Det integrerede selesystem kan benyttes til en vægt på 18 kg. Herefter kan du nemt skifte over til bilens 3-punk-sele (op til 36 kg).


I løbet af årene vil de fleste få brug for at skifte autostolen over i en anden bil. Intet problem. Dette er simpelt, da stolen kan benyttes meget sikkert i de fleste biler med 3-punkts-selen. Så har du høj fleksibilitet.

Produktdetaljer:
God sikkerhed takket være det høje ryglæn
Autostolen beskytter barnet på tre måder: Autostolens form beskytter barnet fra hoved til hofte, særligt i forbindelse med sidekollisoner. Samtidigt sørger seleføringen for at bilens sele sidder i den rigtige position. Den polstrede hovedstøtte byder på ekstra sikkerhed og komfort.

CLICK & SAFE® selesystem
Det er ikke altid nemt at finde balancen mellem for stram og for løs, når selerne skal sidde optimalt. CLICK & SAFE® systemet hjælper med at finde frem til den optimale balance på dette punkt. Hvis du strammer selen, vil du således kunne høre et klik, når selen sidder stramt nok.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Ryglæn - kan indstilles efter barnets alder.
Autostolen byder på en bekvem hvileposition

Special - skulderpolstring
Ved et frontalsammenstød vil barnet bevæge sig fremad. Vores behagelige special-skulderpolstre holder barnet sikkert i autostolen og beskytter desuden barnets hals/nakke også er særlig godt beskyttet. Special-skulderpolstringen fordeler de optrædende kræfter optimalt på skulder og brystpartiet.

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Hovedstøtten og selesystemerne kan betjenes med blot én hånd. Sørg for at have hovedstøtten indstillet korrekt, idet autostolen monteres i bilen. Hovedstøtten skal sidde lige over barnets skulder.

Justerbar hovedestøtte
Hovedstøttet er specielt udviklet til de lidt ældre børn, som allerede benytter bilens tre-punkt-sele i forbindelse med autostolen. Hovedstøtten kan positioneres med én hånd, selv hvis barnet allerede sidder i stolen.

Justerbar i bredde
Dit barn vokser, sædet vokser med. Ikke kun i højden, men også i bredden. For at dit barn skal sidde komfortabelt og sikkert på vejen, kan bredden af ​​børnesikkerhedssædet justeres meget hurtigt.

Holder til drikkevarer og snacks
"Mor, jeg er sulten!" Med de integrerede drikkevare- og snackholdere på begge sider af sædet, går det glat, hvis dit barn ønsker noget at drikke eller spise.

Betræk der nemt kan tages af
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask. Og det er uden at selerne skal fjernes først.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: - 3 - punktsele
  • Montering: Fremadrettet installation fra 9 kg til 36 kg
  • Mål: (HxBxD): 61-86 x 49 x 48 cm
  • Vægt: 8,0 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Fire Red
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 15 Bedømmelse
 
14
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topseller

BRITAX RÖMER autostol Evolva 123 Plus Fire Red
1.499 kr
1.175 kr