Britax Römer autostol Eclipse Storm Grey
Variant:
  • Britax Römer autostol Eclipse Storm Grey
  • Britax Römer autostol Eclipse Cosmos Black

1.398 kr
Pris
950 kr
Fri fragt
Du sparer
448 kr-32%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A248516

EAN: 4000984195491

Britax Römer autostol Eclipse Storm Grey
Gruppe 1, 9 til 18 kg, fra ca. 9 måneder til 4 år

Den strømlinede Eclipse er den ideelle løsning til biler med begrænset plads - med en letvægts krop og en smal base. Certificeret af TÜV for flytrafik. kompaktitet betyder ikke at skulle lave kompromiser - med avanceret beskyttelse mod siden og fronten sikrer den en sikker rejse.

Certificeret med 2-punkts sele
Det er sikkert: Eclipse er et af de få autostole, der kan udstyres med et 2-punkts sele samt et 3-punkts bælte i din bil. Således er denne autostol egnet til mange biler og giver dig maksimal fleksibilitet. Og for at sikre, at dit barn er optimalt beskyttet, kan du endda installere Eclipse i det midterste bagsæde - så langt som muligt fra en kollisions indvirkning i tilfælde af en sidestop.


Planlagt flyrejse? Så er Eclipse den ideelle følgesvend. Takket være vores flytilbehørssæt (fås separat som reservedele) er det certificeret for flytrafik. Så dit barn er lige så sikkert og komfortabelt i luften som på vejen. Takket være Eclipse's 5-punkts sele, er dit barn sikkert fastgjort i sit sæde og beskyttet som en kokon. Lidt forskelligt fra stroppen med den designet til voksne flydende bækkenselen .

Produktegenskaber:

Multi-justerba e hvilepositioner
For en behagelig oplevelse

Aftageligt betræk
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Hovedstøtten og selesystemerne kan betjenes med blot én hånd. Sørg for at have hovedstøtten indstillet korrket, iden autostolen monteres i bilen. Hovedstøtten skal sidde lige over barnets skulder.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Special - skulderpolstring
Ved et frontalsammenstød vil barnet bevæge sig fremad. Vores behagelige special-skulderpolstre holder barnet sikkert i autostolen og beskytter desuden barnets hals/nakke også er særlig godt beskyttet. Special-skulderpolstringen fordeler de optrædende kræfter optimalt på skulder og brystpartiet.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: 3-punkts sele eller 2-punkts skøtbælte
  • Montering: Fremadrettet installation fra 9 kg til 18 kg
  • Mål: (HxBxD): 64 x 45 x 57 cm
  • Vægt: 7 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer autostol Eclipse Storm Grey
4.6
62 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 42
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Britax Römer autostol Eclipse Storm Grey
Britax Römer autostol Eclipse Storm Grey
1.398 kr
950 kr