BRITAX RÖMER autostol Duo Plus Storm Grey
-33%
1.950 kr
Pris
1.301 kr
Fri fragt
Du sparer
649 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A195762

EAN: 4000984151299

BRITAX RÖMER autostol Duo Plus Storm Grey
Gruppe 1, vægt: 9 - 18 kg. Alder: ca. 9 md. - ca. 4 år

Autostolen DUO PLUS kan bedst beskrives med ordet "fleksibilitet". Da denne autostol både byder på ISOFIX-montering og montering via 3-punkt-sele kan autostolen frit skiftes mellem forskellige biler. Justerbar siddeposition og højdejusterbar hovedstøtte og skuldersele giver den perfekte pasform til børn i gruppe I.
Dybt polstrede sidepuder giver optimal beskyttelse ved et sidesammenstød og anti - vippesystemet reducerer risikoen for at barnet bliver kastet frem ved et uheld.

Kan bruges både med og uden TopTether (= ekstra sele, tredje fastgørelsespunkt). Autostolen kan fastgøres i alle biler, hvor der også er et TopTether - forankringspunkt, med ISOFIX og TopTether (kan fås som tilbehør).
Autostolen kan fastgøres med ISOFIX (uden TopTether), hvis bilen har en specifik tilladelse dertil.

Det enestående anti - vippesystem forhindrer rotationsbevægelse og reducerer risikoen for at hovedet bliver kastet frem og belastningsgraden ved et sammenstød. DUO Plus har tre siddepositioner og en komfortabel polstring, der giver en optimal sidebeskyttelse.

Montering med kørselsretningen: Fra 9 til 18 kg.
Montering: 3-punkt-selesystem eller ISOFIX
ISOFIX system: Muliggør en direkte montering til bilens ISOFIX-punkter
5-punkt-selesystem: Central indstilning af selelængden
ISOFIX-system: Muliggør en direkte montering til bilens ISOFIX-punkter
Siddepositionen kan indstilles i flere trin: Kan indstilles uden at barnet forstyres
Reduceret belastningsværdi i tilfælde af et uheld
Dybe, blødt polstrede sidestykker: Byder på optimal beskyttelse i tilfælde af sidekollisioner
Sidekollisionsbeskyttelse
Special-skulderpolstring: Reducerer belastningsværdierne i tilfælde af et uheld
Hovedstøtten og skulderselerne kan indstilles i højden: Kan betjenes med én hånd
Farveindikatorer: Viser, om ISOFIX forankringerne sidder på en fornuftig måde
Blødt og polstret betræk: Kan tages af og vaskes
Fleksibilitet: Nem at skifte frem og tilbage i forskellige biler
TopTether: Byder på et tredje forankringspunkt og begrænser således barnets rotationsbevægelser

Produktmål:
• Mål: H 64 x B 45 x D 46 cm
• Vægt: 9 kg

PDF bil-typeliste

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BRITAX RÖMER autostol Duo Plus Storm Grey
4.5
488 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 378
 
4 stjerner
| 97
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BRITAX RÖMER autostol Duo Plus Storm Grey
BRITAX RÖMER autostol Duo Plus Storm Grey
1.950 kr
1.301 kr