Britax Römer Autostol Dualfix 2 R Blue Marble
Britax Römer Autostol Dualfix 2 R Blue Marble

Pris
3.999 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A276338

EAN: 4000984199598

Britax Römer Autostol Dualfix 2 R Blue Marble
Gruppe 0+/1, Vægt: 0 -18 kg, alder: fra fødslen til ca 4 år.

Kan bruges både for- og bagudvendt. Takket være 360°-drejefunktionen kan let veksle mellem forud- og bagudvendt.


Med et enkelt tryk kan Dualfix 2 R Autostolen vendes mod bildøren. Så er det nemt at placere dit barn i autostolen. Derefter drejer du bare autostolen i den ønskede retning.

Retningsveksel i et drej
Autostolen kan bagudvendt op til 18 kg. Så snart barnet er stort nok, kan du dreje autostolen om og bruge den forudvendt.
Produktegenskaber:

Længere bagudvendt kørsel
Ved en frontkollision - den mest almindelige form for trafikulykke - bagudvendte autostole giver den bedste beskyttelse. Fordi det absorberer virkningen af ​​virkningen over bagsiden af ​​sædet, hvor den er - jævnt dæmpet - jævnt fordelt på hovedet, nakken og overkroppen. I et fremadrettet sæde er slagkraften dog fordelt forskelligt på tværs af sædekonstruktionen og fastholdelsessystemet. Dette kan øge virkningen på dit barns krop. Derfor anbefaler Britax Römer, at du transporterer dine børn så langt som muligt bagud i bilen.

Multi-justerbare hvilepositioner
For en behagelig oplevelse. Autostolen er designet med flere hvilepositioner med og mod kørselsretningen, som du nemt kan justere - til en stressfri tur med et lykkeligt barn.

Bløde neopren-skulderpolstringer
De bløde neopren-skulderpolstringer tilpasser sig optimalt barnets krop. Således er 5-punkt-selen til enhver tid komfortabel. De er aftagelige og kan vaskes.

Britax Römer Pivot Link System
Antivippe-Systemet sørger for at krafterne ved et sammenstød bliver ledt nedaf og ikke fremad. Dermed bliver kræfterne affjedret gennem autostolens polstring, som formindsker hoved- samt nakkeskader.

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykker, bløde, polstret sidestykker som er støddæmpende ved sidekollision.

Nemt justerbar nakkestøtte og stropper
Enklere og mere praktisk bliver det ikke. Den polstrede hovedstøtte samt skulderremmene kan justeres med blot en hånd og kan dermed tilpasses barnets størrelse nemt og hurtigt. Sørg for at have hovedstøtten indstillet korrekt, idet autostolen monteres i bilen. Hovedstøtten skal sidde lige over barnets skulder.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Højdejusterbart støtteben
Støttefoden forhindrer vippe- samt rotationsbevægelser og absorberer eventuelle kræfter, der opstår ved et sammenstød. Støttefoden kan højdejusteres og dermed tilpasses køretøjet optimalt. Med farveindikator, der signaliserer om støttefoden er monteret stabilt i bilen.

Betræk der nemt kan tages af
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask. Og det uden at selerne skal fjernes først.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: Isofix med støtteben
  • Montering: Modsat kørselsretningen fra fødsel op til en vægt på 18 kg og fremadrettet montering fra 9 kg til 18 kg.
  • Mål: (HxBxD): 70 x 45 x 53 cm
  • Vægt: 14 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Autostol Dualfix 2 R Blue Marble
5
1110 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 929
 
4 stjerner
| 167
 
3 stjerner
| 9
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 4
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Autostol Dualfix 2 R Blue Marble
Britax Römer Autostol Dualfix 2 R Blue Marble
3.999 kr