BRITAX RÖMER autostol Baby-Safe Plus SHR II Black Marble

BRITAX RÖMER autostol Baby-Safe Plus SHR II Black Marble


  • BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe plus SHR II Wine Rose
  • Britax Römer Babyautostol Baby-Safe plus SHR II Storm Grey
  • BRITAX RÖMER babyautostol Baby-Safe Plus SHR II Moonlight Blue

1.799 kr
Pris 1.171 kr Fri fragt
Du sparer
628 kr (35%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A153397

BRITAX RÖMER autostol Baby-Safe Plus SHR II Black Marble
Gruppe 0+, Gewicht: 0 - 13 kg, alder: fra fødslen til ca 15 mdr.

Autostolen BABY-SAFE PLUS SHR II byder på samtlige sikkerhedskendetegn fra BABY-SAFE plus II. Derudover er der en integreret adapter, så autostolen kan kobles op på Römer barnevogne, som har CLICK & GO®-funktionen. Den innovative enhåndsbetjening SHR sørger for en nem afmontering igen I kombination med BABY-SAFE Belted Base (kan købes separat) eller BABY-SAFE ISOFIX Base (kan købes separat) byder denne autostol på endnu mere sikkerhed.

D-SIP® -Technologie
Denne patenterede teknologi byder på ekstra sikkerhed ved sidekollisioner. I tilfælde af en sidekollision har D-SIP®-delen som det første kontakt til bilens dør. D-SIP®-delen fordeler de optrædende kræfter over hele autostolen og reducerer således belastningen for barnet.

Montering modsat kørselsretningen
5- punkt- selesystem central indstilning af selelængden
Egnet til flyveturen.
D-SIP® teknologien byder på ekstra sikkerhed ved sidekollisioner
Dybe, blødt polstrede sidestykker byder på optimal beskyttelse i tilfælde af sidekollisioner
Intergreret sædeindstilling for en flad liggeposition

Sol- og vindkalechen med 50+ UV beskyttelse kan anvendes uafhængigt af bærebøjlen
Bærebøjlen har tre forskellige indstillings trin kan betjenes med én hånd
Hovedstøtte og skuldersele der kan indstilles i højden Kan betjenes med én hånd
Enhåndsbetjening så autostolen nemt kan afmonteres barnevognen (barnevognen medfølger ikke)
Kompatibel med Römer barnevogne med CLICK & GO®
Integreret adapter
Blødt polstret betræk Kan tages af og vaskes
Skulderpolstre for mere komfort
Betræk der nemt kan tages af uden at selerne skal afmonteres først
Montering med BABY-SAFE Belted Base eller BABY-SAFE ISOFIX Base (kan begge købes separat)
Montering med 3 - punkt - selen

Produktmål:
• Mål: H 57 x B 44 x T 65 cm
• Vægt: 4,7 kg

Hvorfor denne model?
På grund af den praktiske kombination af beskyttelse ved sidekollisioner og enhåndsbetjeningen.

Advarsel: Denne model må ikke benyttes på forsædet i forbindelse med aktiv front-airbag!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - BRITAX RÖMER autostol Baby-Safe Plus SHR II Black Marble
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
BRITAX RÖMER autostol Baby-Safe Plus SHR II Black Marble
1.799 kr
1.171 kr
Top mærker