Britax Römer autostol Adventure Storm Grey
-22%
Vejl. pris¹
799 kr
Pris
624 kr
Fri fragt
Du sparer
175 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248549

EAN: 4000984195521

Britax Römer autostol Adventure Storm Grey
Gruppe 2/3, Vægt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 4 til 12 år

Et sæde med højt ryglæn og sidestødsbeskyttelse giver en pålidelig sikkerhed. Den lette vægt gør det nemt at flytte sædet fra en bil til en anden. Intuitiv bæltevejledning gør det nemt at montere sædet.

Komfortabel og sikker
Adventure er en af de bedste beviser på at sikkerhed også kan være behageligt. Autostolen med ryglæn tilbyder præcis, hvad ældre børn har brug for på vejen. De polstrede sidestøtter og en indstillelige nakkestøtte beskytter dit barn optimalt - fra hovedet til bækkenet. Så i begge kan køre fra A til B afslappet.

Hurtig installation, langvarig komfort
Dit barn er hurtigt og nemt fastgjort i sædet ved hjælp af bilens 3-punkts sele. Og hvis du ændrer højden af nakkestøtten, tilpasses bælteførerne automatisk. Så sikkerhedsselen altid sidder korrekt - og passer til dit barns størrelse. Den lette sæde gør det nemt at skifte mellem forskellige biler, og takket være de aftagelige holdere til drikkevarer og snacks kan dit barn have noget at spise eller drikke med.

Produktegenskaber:

Holder til drikkevarer og snacks
"Mor, jeg er sulten!" Med de integrerede drikkevare- og snackholdere på begge sider af sædet, er der ingen fumling, hvis dit barn ønsker noget at drikke eller spise.

Aftageligt betræk
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask.

God sikkerhed takket være det høje ryglæn
Barnets sæde med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: sædet beskytter dit barn fra hoved til hofte, især i tilfælde af en sidekollision. Samtidigt sørger seleføringen for at bilens sele sidder i den rigtige position. Den polstrede hovedstøtte byder på ekstra sikkerhed og komfort.

Justerbart ryglæn
Justerbart ryglæn. Dette gør det muligt at justere vinklen på bilsædet, så det passer bedre og dit barn sidder i en mere komfortabel position.

Justerbar hovedestøtte
Hovedstøttet er specielt udviklet til de lidt ældre børn, som allerede benytter bilens tre-punkt-sele i forbindelse med autostolen. Nakkestøtten kan let justeres til den rigtige position - lige over barnets skuldre - med den ene hånd, selv når dit barn sidder i sædet.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: - 3 - punktsele
  • Montering: Fremadrettet installation fra 15 kg til 36 kg
  • Mål: (HxBxD): 67 - 85 x 44 x 44 cm
  • Vægt: 3,9 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer autostol Adventure Storm Grey
4.5
374 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 272
 
4 stjerner
| 91
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer autostol Adventure Storm Grey
Britax Römer autostol Adventure Storm Grey
Vejl. pris¹ 799 kr
624 kr