Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Burgundy Red
-35%
Variant:
  • Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Cosmo s Black
  • Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Storm Grey
  • Britax Römer autostol Advansafix M i-Size Moon lyseblå
  • Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Burgundy Red

Vejl. pris¹
3.199 kr
Pris
2.071 kr
Fri fragt
Du sparer
1.128 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308623

EAN: 4000984194951

Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Burgundy Red
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-Size / størrelse: 76 til 150 cm kropshøjde, alder: 15 måneder til 12 år

Advansafix M i-Size er udviklet, så børn fra 15 måneder til 12 år kan rejse sikkert. Den er godkendt i henhold til den nye i-Size-regulering og giver endnu mere sikkerhed og maksimal fleksibilitet. Du kan stole på det! Sædet kan konverteres fra et barnesæde med et 5-punktsbælte til et 3-punkts køretøjsbælte i blot nogle få enkle trin. Din lille op til en vægt på 21 kg er særlig godt beskyttet med 5-punktsbæltet.

Produkt Highlights:

i- Størrelse: Sikkerhed til store og små
I Advansafix M i-Size kører dit barn særligt sikkert - fra småbarnsalderen til det tidspunkt, hvor det ikke længere har brug for et barnestol. Fordi det er optimalt beskyttet i sit 3-i-1-barnestol. Beroligende at vide: Advansafix M i-Size er godkendt i henhold til den nye i-Size-regulering. Og 5-punktsselen kan bruges til børn op til 21 kg, hvilket betyder endnu mere sikkerhed for dit barn.

Fleksibilitet lige ved hånden
Takket være FLIP & GROW-funktionen kan du nemt skifte mellem den integrerede 5-punkts sele og 3-punkts sele, når dit barn vokser. Og fordi intet skal fjernes fra sædet, kan du til enhver tid skifte tilbage til 5-punktsbæltet. Takket være EasyRecline-funktionen kan du justere det indbyggede sæde til forskellige, komfortable hvilepositioner - uden at skulle justere Top Tether. Ligesom det mest behagelige for dit barn.

Kvalitet - fremstillet i Tyskland
For at garantere den højest mulige kvalitet er ikke kun hele Britax Römer ikke kun hele produktudviklingsprocessen op til det færdige barnesæde, er under et tag, men de færdige produkter testes også regelmæssigt på det interne, højmoderne en crash test-anlæg.

Produktfunktioner:

Britax Römer Pivot Link System
I tilfælde af en ulykke, vores patenterede Pivot Link Isofix-system reducerer barnesædets bevægelse fremad og leder de fleste kræfter nedad. Dette dæmper kraften fra stød gennem polstring af bilsædet og reducerer risikoen for hoved- og nakkeskader betydeligt.

EasyRecline
EasyRecline er velegnet til alle aldre og giver dig mulighed for at justere sædet til tre behagelige siddestillinger. Selv mens dit barn sidder i sædet og uden at justere Top Tether - meget behageligt for barn og forældre.

5-punkts selesystem
Vi er overbeviste om, at et 5-punkts selesystem er den bedste måde at beskytte dit barn på i bilsædet. Det fastgør dit barn optimalt i den beskyttende skal på sædet. I tilfælde af kollision fordeler bæltesystemet kræfterne, der virker i tilfælde af kollision, over 5 punkter og afbød dem: ved skuldrene, hofterne og ved bæltespænde mellem benene. På denne måde er dit barn beskyttet fra alle sider i tilfælde af en ulykke.

Beskyttelse takket være højt ryglæn
Vores barnesæder med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: Sædeskallen beskytter dit barn fra hoved til hofte, især i tilfælde af en sidekollision. Samtidig sikrer de øvre og nedre bæltestyr, at køretøjsbæltet er på det rigtige sted, og det polstrede nakkestøtte giver sikkerhed og komfort til dit barns hoved og nakke.

FLIP & GROW
Når dit barn når mindst 15 kg og maksimalt 21 kg, skal du skifte fra det integrerede 5-punkts bælte til 3-punkts bælte for at fastgøre dit barn i barnesædet. Takket være FLIP & GROW-funktionen er dette nu muligt i nogle få enkle trin. Justér nakkestøtten, og opbevar selen i ryglænet, så den ikke går tabt. Juster derefter FLIP & GROW-justeringspladen med Secure Guard, så er du klar til at gå.

Bløde neopren-specielle skulderpuder
Vores bløde neopren-specielle skulderpuder krammer dit barns krop komfortabelt. I tilfælde af påvirkning reducerer de ikke kun dit barns fremadgående bevægelse - de gør også 5-punktsselen endnu mere behagelig. Derudover kan du nemt fjerne dem til vask uden at skulle gribe ind i selesystemet.

V-formet nakkestøtte
Vores V-formede nakkestøtte er specielt designet til at kontrollere bevægelsen af ??et barns sarte hoved i tilfælde af sidestød. Det betyder, at det ikke kun giver optimal beskyttelse, men også en stor komfort. Derudover kan du nemt justere nakkestøtten og selesystemet fra forsiden af ??sædet, så det passer til dit barns størrelse.

Cover til hurtig frigivelse
Nogle gange kan ting blive ret rodet på vejen. Det er let at spilde en drink, ellers kan dit barn få bilsyge ved at køre. Vi har klogt designet et maskinvaskbart sædeovertræk, der er let at fjerne uden at skulle tage sikkerhedsselen af. Det er en hurtig måde at få sædet rent og klar til brug igen.

Topstrop
I tilfælde af stød reducerer Top Tether rotationen af ??barnesædet og reducerer dermed mulige kvæstelser i hoved- og nakkeområdet. Takket være de dobbelte forankringspunkter tilbyder vores v-formede Top Tether endnu mere stabilitet og sikkerhed for dit barn end konventionelle tether-systemer.

Sikker vagt
Sikker vagt hjælper især med at beskytte dit barns følsomme maveområde - takket være et ekstra 4. fastgørelsespunkt i 3-punktsbæltet til voksne. Takket være den optimale placering af bækkenbæltet over dit barns bækkenben, reducerer Secure Guard de kræfter, der virker ved en frontpåvirkning, med op til 35% * og giver samtidig dit afkom tilstrækkelig bevægelsesfrihed under rejsen .

* Interne Britax-test med en Q6-dukke svarende til et gennemsnit på 6 år gammelt barn i højde og vægt.

Tekniske data:
  • Installationsmuligheder i bilen: Isofix med topstrop (76 til 102 cm), med bælte og Isofix (100 - 150 cm) eller kun med bælte (100 til 150 cm)
  • Retning af vandring: fremadvendt installation 76 til 150 cm
  • Mål (højde / bredde / dybde): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Produktvægt: 11 kg

Toptetheren er inkluderet i leveringen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Burgundy Red
5
225 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 183
 
4 stjerner
| 38
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Burgundy Red
Britax Römer Autostol Advansafix M i-Size Burgundy Red
Vejl. pris¹ 3.199 kr
2.071 kr