App exclusive: 30% Mode Outlet
App exclusive: 30% Mode Outlet
Kun i dag
APP6F1626
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
Britax Römer Autostol Advansafix IV M Cosmos Black

Britax Römer Autostol Advansafix IV M Cosmos Black


Variant:
  • Britax Römer Autostol Advansafix IV M Cosmos Black
  • Britax Römer Autostol Advansafix IV M Burgundy Red
  • Britax Römer Autostol Advansafix IV M Fire Red

2.226 kr
Pris
1.864 kr
Fri fragt
Du sparer
362 kr-16%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292561

EAN: 4000984165814

Britax Römer Autostol Advansafix IV M Cosmos Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe 1/2/3, vægt: 9 til 36 kg, alder: fra ca. 9 måneder til 12 år

Advansafix IV M vokser med dit barn - fra 9 til 36 kg. Talrige funktioner som EasyRecline tilbyder ekstra komfort til både små og store børn. Takket være FLIP & GROW-funktionen kan du skifte mellem det integrerede 5-punktssele og det 3-punkts køretøjssele i et par enkle trin, efterhånden som dit barn vokser. Dette er ikke kun behageligt for børn, men også for forældre.

Simpelthen sikkert - hver dag
Dit barns sikkerhed er meget vigtig for os. Derfor sørger Advansafix IV M for, at dit barn altid er godt beskyttet. Når du fastgør dit barn med det 3-punkts bilbælte, holder Secure Guard skødbæltet i en optimal position over bækkenbenene, hvilket reducerer risikoen for mavesmerter. Derudover minimerer de dybe, blød polstret sidestøtter og den v-formede nakkestøtte risikoen for kvæstelser på dit barn i en sidepåvirkning.

Kvalitet - fremstillet i Tyskland
Alle børns sikkerhed er den motor, der kører os hver dag. For at garantere den højest mulige kvalitet er hele produktudviklingsprocessen under ét tag - fra den første idé til det færdige børnesæde. Vi sætter vores standarder højere end loven kræver og tester regelmæssigt vores børnesæder på vores høje moderne en crash testfacilitet. Så du kan være sikker på, at dit barns sikkerhed altid er i de bedste hænder hos os.

Produktfunktioner:

Britax Römer drejelinksystem
I tilfælde af en ulykke, er vores patenterede Pivot Link Isofix-system reducerer børnesædet fremad og styrer kræfterne hovedsageligt nedad. Dette betyder, at slagkraften dæmpes af autostolspuden, og risikoen for skader på hoved og nakke reduceres markant.

EasyRecline
EasyRecline er velegnet til alle aldersgrupper og giver dig mulighed for at placere sædet i tre komfortable siddepositioner. Selv mens dit barn sidder i sædet og uden at justere Top Tether - meget behageligt for barn og forældre.

5-punkts selesystem
Vi mener, at et 5-punkts selesystem er bedst egnet til at beskytte dit barn i bilsædet. Fordi det sikrer dit barn optimalt i sædets beskyttende skal. I tilfælde af en kollision fordeler bæltesystemet de kræfter, der virker i en kollision, til 5 punkter og reducerer dem: ved skuldrene, hofterne og ved spændet mellem benene. På denne måde er dit barn beskyttet fra alle sider i en ulykke.

Beskyttelse takket være højt ryglæn
Vores børnesæder med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: sædeskallen beskytter dit barn fra hoved til hofte, især i tilfælde af side påvirkning. Samtidig sikrer det øverste og nederste bælestyr, at køretøjets bælte er på det rigtige sted, og det polstrede hovedstøtte giver sikkerhed og komfort for dit barns hoved og nakke.

FLIP & VÆK
Når dit barn har nået mindst 15 kg og maksimalt 18 kg, skal du skifte fra det integrerede 5-punkts bælte til 3- punkt køretøjsrem for at sikre dit barn i børnesædet. Takket være FLIP & GROW-funktionen er dette nu muligt i et par enkle trin. Juster blot nakkestøtten og opbevar sele i ryglænet, så det ikke går tabt. Justér derefter FLIP & GROW-konverteringspladen med Secure Guard, og du er klar til at gå.

Bløde neopren specielle skulder puder
Vores bløde neopren specielle skulder puder ligger komfortabelt mod dit barns krop. I tilfælde af påvirkning reducerer de ikke kun dit barns fortrængning - de gør også 5-punktsselen endnu mere behagelig. Du kan også let fjerne dem til vask uden at skulle gribe ind i selesystemet.

V-formet nakkestøtte
Vores V-formede nakkestøtte er specielt designet til at holde bevægelsen af ??barnets følsomme hoved i kontrol i tilfælde af sidepåvirkning. Dette giver ikke kun optimal beskyttelse, men også meget komfort. Du kan også nemt justere nakkestøtte- og selesystemet fra forsiden af ??sædet, så begge passer perfekt til dit barns størrelse.

Hurtigt aftageligt låg
Nogle gange kan tingene blive ret rodede på vejen. Du kan muligvis søde en drink, eller dit barn bliver måske sygt af at køre. Med klog fremsyn har vi udviklet et maskinvaskbart sædebetræk, der let kan fjernes uden at fjerne sikkerhedsselen. På denne måde kan du hurtigt få sædet rent igen - og du kan fortsætte med din rejse.

Tether Top
I tilfælde af en nedbrud reducerer Top Tether rotationen af ??børnesædet, hvilket reducerer potentielle skader på hovedet og nakken. Takket være de dobbelte forankringspunkter tilbyder vores v-formede Top Tether dit barn endnu mere stabilitet og sikkerhed end konventionelle Tether-systemer.

Secure Guard
Secure Guard hjælper med at yde ekstra beskyttelse for dit barns følsomme maveområde - takket være et ekstra 4. fastgørelsespunkt i det 3-punkts bælte til voksne. Ved at placere skødebåndet optimalt over dit barns bækkenben reducerer Secure Guard kræfterne, der udøves i frontal påvirkning, med op til 35% *, mens det tillader dit barn at bevæge sig frit under kørsel.

* Intern Britax-test med en Q6-dummy, som svarer i højde og vægt til et gennemsnitligt 6-årigt barn.

Tekniske data:
  • Bilinstallationsmuligheder: Isofix med Top Tether (9 til 18 kg), Isofix med bælte (15 til 36 kg) eller kun med bælte (15 til 36 kg)
  • Kørselsretning : Fremadmontering 9 til 36 kg
  • Mål (højde / bredde / dybde): 60 - 83 x 44 x 47 cm
  • Produktvægt: 11 kg

Topbinderen er inkluderet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Vores Topsellers

Britax Römer Autostol Advansafix IV M Cosmos Black
2.226 kr
1.864 kr