Britax Klapvogn B-Lite Coral Peach
Britax Klapvogn B-Lite Coral Peach
1.849 kr
1.843 kr
Pris inkl. moms
1.849 kr
Pris
1.843 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A250692

Britax Klapvogn B-Lite Coral Peach
Fra fødslen til ca. 15 kg (ca. 3 år)

Britax B-Lite er let og manøvredygtig. Vognen kan nemt manøvreres gennem byen og er ideel til offentlig transport. Kan også anvendes som et praktisk travel system i kombination med en babyautostol eller en babylift. Du er absolut fleksibel! Kan nemt klappes sammen til kompakte foldemål.

En ægte letvægt
Britax B-Lite er manøvredygtig og let. Den er den perfekte følgesvend til hele familien. Den kompakte størrelse og det lette design gør den særdeles egnet til brug i byen.

Masser af fleksibilitet
Britax B-Lite tilpasser sig din families behov og byder på den bedste komfort. Takket være det justerbare ryglæn og den højdejusterbare fodstøtte kan den benyttes i kombination med en babylift. Praktiske CLICK & GO® adaptere kan tilkøbes, således at man kan fastgøre en Britax Römer babyautostol til stellet.

Komfort til hele familien
Britax B-Lite er designet med særdeles kompakte foldemål. Den er udstyret med en praktisk enhåndsfoldemkanisme. Endvidere står den selv i sammenklappet tilstand. Med brugervenlig foldelås.

Produktegenskaber:

Flad liggeposition og justerbare fodstøtte.
Med justerbart ryglæn samt fodstøtte. Kan omstilles til liggeposition for nyfødte og siddeposition for større børn.

Overdækning
Byder på en solbeskyttelsesfaktor på 50+. På varme sommerdage kan kalechens bagside også rulles op, for at øge luftcirkulationen.

Kan klappes sammen til meget kompakte foldemål og forbliver kompakt under transport takket være den praktiske foldelås.
Med enhåndsfoldemekanisme Enkel håndtering i sammenklappet tilstand, da den står selvstændigt. Med brugervenlig foldelås.

Højdejusterbar selesystem
Ingen problem! Klapvognens 5-punkt-selesystem kan justeres i 3 højder - egnet op til 15 kg. Den bløde skulderpolstring sørger for den bedste komfort til dit barn.

Fodstøtte
Den bedste komfort sikres takket være fodstøtten.

Svingbare forhjul
Ganske praktisk: Forhjulene er drejelige og låsbare Så du sikkert kan manøvrere den lille igennem ethvert terræn.

Rummelig kurv
Med rummelig indkøbskurv.

Punkterfrie baghjul
Punkterfrie hjul sikrer en behagelig køretur.

Sæde med mesh
Sædet er udstyret med et behageligt net på bagsiden, som sørger for en optimal luftcikulation på varme dage.

Blød polstret håndgreb
Med blødt polstret greb for optimal komfort.

Tekniske data:
 • Mål udvidet: (Højde/Bredde/Dybde): 103 x 53,5 x 86,5 cm
 • Mål sammenfoldet emd sæde og hjul: 77 x 31,5 x 40 cm
 • Styrets højde: 103 cm
 • Ryglænets længde: 41,5 cm
 • Længde på fodstøtte: 18 cm
 • Siddeflade (Brede/Dybde): 31 x 24 cm
 • Vægt: 7,4 kg
 • Max. vægtskapacitet: 19 kg
 • Passagernes maksimale vægt: 15 kg
 • Maks. Vægt i kurven: 4 kg
 • Forhjul: 15 cm
 • Baghjul: 15 cm

Liften, barnevognskassen og autostolen sælges separat som tilbehør.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Vores Topseller

Britax Klapvogn B-Lite Coral Peach
1.849 kr
1.843 kr
Top mærker