bright starts ™ Sutteklud Sesame Street Elmo

bright starts ™ Sutteklud Sesame Street Elmo


Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283584

EAN: 074451121492

bright starts ™ Sutteklud Sesame Street Elmo
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din nye foretrukne koseklud med store ekstraudstyr at opdage og undre sig over! Elmo-kosekluden giver sikkerhed, når mor og far ikke er inden for rækkevidde for kos. Ideel som ledsager til at hjælpe dig med at falde i søvn bedre hjemme og på vejen. Det overdådige materiale er let at gribe fat i og hænger forsigtigt mod babyens hud. Elmo har mange satin-løkker og stof vedhæng rundt omkring, som legende træner berøringen og griber motoriske færdigheder. En gummidetail inviterer dig til at bide - især når dine tænder bare vokser tilbage. Så: tag din egen koselige Elmo hurtigt og lad ikke gå i lang tid!

produktoplysninger:
  • Pakkeindhold: Cuddle klud - Elmo fra Sesame Street
  • Dimensioner (LxBxH): 35,6 cm x 9,1 cm x 4,9 cm
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bright starts ™ Sutteklud Sesame Street Elmo
186 kr