bright starts™ Snuggle & Teethe - Giraf

bright starts™ Snuggle & Teethe - Giraf


Variant:
  • bright starts™ Snuggle & Teethe - Giraf
  • bright starts™ Snuggle & Teethe - Elefant

Pris
81 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283486

EAN: 074451123489

bright starts™ Snuggle & Teethe - Giraf
Med denne giraf bliver din babys ubehagelige tænder nemmere at holde ud. Dit barn kan ikke kun klamre sig til den, men også bide bestemte steder. Giraffen er udstyret med flere forskellige zoner, for at understøtte barnet under tændernes udviklingsfase. Denne ledsager kan nemt tages med overalt, da den hverken fylder eller vejer meget. Den er ikke kun perfekt at bide i, men sørger også for at barnet drømmer sødt samt timevis af underholdning.

Produkt detaljer:
  • Mål: 29,2 x 21,6 x 6,6 cm
  • Indhold: 1 x Giraf med bidering
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bright starts™ Snuggle & Teethe - Giraf
bright starts™ Snuggle & Teethe - Giraf
81 kr