Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bright starts™ - 4-in-1 Rounds of Fun Activity Gym & Ball Pit
p.t. udsolgt

bright starts™ - 4-in-1 Rounds of Fun Activity Gym & Ball Pit


Variant:

599 kr
Pris
534 kr
Fri fragt
Du sparer
65 kr-11%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283402

EAN: 074451120631

bright starts™ - 4-in-1 Rounds of Fun Activity Gym & Ball Pit
Denne hyggelige lege oase holder dit barn beskæftiget. Farverige bolde på bunden og forskellige bløde dyr der hænger, inviterer til leg, og fremmer dit barns udvikling. Takket være de forskellige legemuligheder opstår der ikke kedsomhed. Efter legen er det muligt at tage en slapper, takket være den bløde måtte. Mens den cirkulære indre pude understøtter babyens hals og hoved, gør randen til den liggende overflade det lettere for barnet at forbliver på legemåtten.

Produktdetaljer:
  • Mål: 45,7 x 69,9 x 69,9 cm
  • Indhold: 1 x Lege Oase med boldbad i lyserød / lyseblå - Lama
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers