bobike cykelstol Go E-BD Macaron Grey

624 kr
Pris
588 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306987

EAN: 5604415088056

bobike cykelstol Go E-BD Macaron Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Bobike GO er den seneste tilføjelse til barnesædekollektionen fra Bobike. GO er designet i et slankt og stilfuldt design og imponerer med en hævet beskyttende skal, der er integreret i sædet. Ligesom alle Bobike-sæder har GO en dobbeltvægget skal og et slankt design. GO har et forstærket beskyttelsesområde, som er et brugervenligt børnesæde, der er perfekt til en familie.
Bobike GO præsenteres i fem smukke pastelfarver og imponerer med sit nye bæresystem.
Bæresystemet er fuldt integreret i sædet og kan monteres på alle bagagebærere 120 til 185 mm brede og med rørdiametre fra ø10 til 16 mm. Du har ikke brug for værktøj til montering af sædet.

Sikkerhed
Den specielt forstærkede dobbeltvæggede konstruktion giver ekstra sikkerhed. Derudover har sædet en sikkerhedsreflektor bagpå. En fodbeskyttelse forhindrer kontakt med hjulet.
Monteringssystemet til holderen er kompatibelt med ISO 11243-kompatible bærere og opfylder EN14344-standarder.

Komfort
Forskellige justeringsmuligheder tillader sæde, der skal flyttes fremad og bagud på bæreren, afhængigt af barnets størrelse. Fodstøtterne kan justeres uden værktøj og kan betjenes med den ene hånd. Trepunktsselen kan også justeres med den ene hånd og er udstyret med forstærkede skulderstropper til opretstående position.

Design
Med sine fem elegante og stilfulde farver, GO har en hævet beskyttende skal integreret i sædet. Ligesom de andre Bobike-sæder har GO en dobbeltvægget skal og et slankt design. Transportørmonteringssystemet er integreret i sædet.

Inkluderet i leveringen:
  • Cykelsæde Go E-BD
  • Integreret ""Carrier Montering"" -system
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bobike cykelstol Go E-BD Macaron Grey
5
3 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

bobike cykelstol Go E-BD Macaron Grey
bobike cykelstol Go E-BD Macaron Grey
624 kr
588 kr