bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme Urban Black

bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme Urban Black


Variant:
 • bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme Urban Black
 • bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme kanelbrun
 • bobike Exclusive Tour + Frame Denim Deluxe
 • bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme Safari Chic
 • +2

866 kr
Pris
809 kr
Fri fragt
Du sparer
57 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306969

EAN: 5604415107634

bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme Urban Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Ud i naturen! Verden er en stor eventyrlegeplads med utallige muligheder for at lege, opdage og lære på samme tid. Maxi Tour Exclusive Plus er topmodellen i Bobike-serien og er specielt udviklet til forældre, der kan lide at udforske naturen med deres børn og er på udkig efter optimal beskyttelse, komfort, sikkerhed og brugervenlighed. Det er også den perfekte ledsager for dem, der kan lide at tage længere ture.
Bobike Maxi Tour Exclusive Plus er monteret bag på cyklen og er et særligt sikkert børnesæde takket være det dobbeltvæggede design og brugervenlige fem-punkts sele. Det moderne e-selesystem holder dit barn oprejst, selv når det falder i søvn. Med de højdejusterbare fodstøtter og den længdejusterbare sele kan Maxi Tour Exclusive Plus på kort tid tilpasses dit barns vækst. Den ""voksende"" nakkestøtte tilbyder optimal justering i syv trin og ekstra sikkerhed takket være all-round beskyttelse i hovedområdet. Derudover giver en hjelmudtagning og behagelig, blød og vandtæt polstring den nødvendige komfort. Da sikkerhed er en topprioritet på Bobike, er Maxi Tour Exclusive Plus udstyret med en generøs egerbeskyttelse. Det perfekte sæde til lange og udvidede ture!

Alle bagsæder i Exclusive Line leveres inklusive et enkeltpunktsbeslag til montering på det ovale eller runde sæderør. Denne såkaldte rammefastgørelse er blevet fuldstændigt fornyet, hvilket gør sædet lettere og hurtigere at installere, men sikrer også en lavere og derfor mere stabil position på cyklen. Takket være konceptet ""One System Fits All"" er det også muligt at montere bagagebærer. Til dette formål tilbyder Bobike et separat monteringsbeslag, der passer til e-cykler.

Sikker, afslappet og med en fuld rideoplevelse, dit barn og du vil nyde cykelturen sammen i Maxi Tour Exclusive Plus. Selvfølgelig opfylder Bobike Maxi Tour Exclusive Plus alle relevante sikkerhedsstandarder for børnecykelsæder.

Sikkerhed
Den specielt forstærkede dobbeltvæggede konstruktion giver ekstra sikkerhedsbeskyttelse.
Derudover har sædet en unik justerbar fempunktssele med forstærkede skulderstropper. Disse holder dit barn oprejst, selv når det falder i søvn. Den ""voksende"" nakkestøtte tilbyder optimal justering i syv trin og ekstra sikkerhed gennem sidebeskyttelse i hovedområdet.
En simpel kombinationslås er også inkluderet.

Komfort
Behagelig, blød og vandtæt polstring.
Fodstøtterne er værktøjsfrie, justerbare såvel som med en hånd.
Fem-punkts sikkerhedsselen kan justeres med den ene hånd, og dens forstærkede skulderstropper sikrer en lodret position.

Design
Det medfølgende enkeltpunktsbeslag gør det muligt at fastgøre sædet til ovale og runde sæderør. Denne såkaldte rammemontering er blevet redesignet, hvilket gør det lettere og hurtigere at montere sædet, men også en lavere og dermed mere stabil position på cyklen. Derudover tillader et separat monteringsbeslag, at sædet kan fastgøres til bagagestativet.
Hollandsk design, fremstillet i Europa!

Produktdetaljer:
 • Bagsikkerhedsbarnesæde med dobbelt væg for ekstra sikkerhed
 • Revideret enkeltpunktsbeslag inkluderet til montering af sæderør
 • Voksende nakkestøtte i syv og ekstra sidebeskyttelse i hovedområdet
 • Kompatibel med e-cykler med bagagebærerbatteri på grund af hævet monteringsbeslag
 • Fem-punkts sikkerhedssele individuelt justerbar, enhånds justerbar
 • Skulderstropper med forstærket design til opretstående stilling, selv når du falder i søvn
 • Flere højdejusterbare fodstøtter, kan betjenes med en hånd uden værktøj
 • Udstyret med generøs egerbeskyttelse for optimal sikkerhed
 • Komfortabel, blød og vandtæt sædeindtræk (udskiftelig)
 • Miljøvenlig emballage uden plastik
 • Velegnet til børn op til 22 k g

Inkluderet i leveringen:
 • Cykelsæde Exclusive Tour +
 • Monteringsbeslag til enkeltpunkt
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme Urban Black
bobike cykelstol Eksklusiv tur + ramme Urban Black
866 kr
809 kr