bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + ramme Urban Grey

bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + ramme Urban Grey


Variant:
 • bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + ramme Urban Grey
 • bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + ramme kanelbrun
 • bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + Frame Denim Deluxe
 • bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + Frame Toffee Brown
 • bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + Frame Urban Black

Pris
889 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301189

EAN: 5604415107580

bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + ramme Urban Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Ud i naturen! Verden er en stor eventyrlegeplads med utallige muligheder for at lege, opdage og lære på samme tid. Maxi Tour Exclusive Plus er topmodellen i Bobike-serien og er specielt udviklet til forældre, der kan lide at udforske naturen med deres børn og er på udkig efter optimal beskyttelse, komfort, sikkerhed og brugervenlighed. Det er også den perfekte ledsager for dem, der kan lide at tage længere ture.
Bobike Maxi Tour Exclusive Plus er monteret bag på cyklen og er et særligt sikkert børnesæde takket være det dobbeltvæggede design og brugervenlige fempunktssele. Det moderne e-selesystem holder dit barn oprejst, selv når det falder i søvn. Med de højdejusterbare fodstøtter og den længdejusterbare sele kan Maxi Tour Exclusive Plus på kort tid tilpasses dit barns vækst. Den ""voksende"" nakkestøtte tilbyder optimal justering i syv trin og ekstra sikkerhed takket være all-round beskyttelse i hovedområdet. Derudover giver en hjelmudtagning og behagelig, blød og vandtæt polstring den nødvendige komfort. Da sikkerhed er en topprioritet hos Bobike, er Maxi Tour Exclusive Plus udstyret med en generøs egerbeskyttelse. Det perfekte sæde til lange og forlængede ture!

Alle bagsæder i Exclusive Line leveres inklusive et enkeltpunktsbeslag til montering på det ovale eller runde sæderør. Denne såkaldte rammefastgørelse er blevet fuldstændigt fornyet, hvilket gør sædet lettere og hurtigere at montere, men sikrer også en lavere og derfor mere stabil position på cyklen. Takket være konceptet ""One System Fits All"" er det også muligt at montere sædet på et bagagebærer. Bobike tilbyder et separat monteringsbeslag, der er egnet til e-cykler.

Sikker, afslappet og med en fuld rideoplevelse, dit barn og du vil nyde cykelturen sammen i Maxi Tour Exclusive Plus. Selvfølgelig opfylder Bobike Maxi Tour Exclusive Plus alle relevante sikkerhedsstandarder for barnecykelsæder. Maxi Tour Exclusive Plus fås i fire elegante farver.
Sikkerhed
Den specielt forstærkede dobbeltvæggede konstruktion giver ekstra sikkerhedsbeskyttelse.
Derudover har sædet en unik fempunkts justerbar sikkerhedssele med forstærkede skulderstropper. Disse holder dit barn oprejst, selv når det falder i søvn. Den ""voksende"" nakkestøtte giver optimal justering i syv trin og ekstra sikkerhed gennem sidebeskyttelse i hovedområdet.
En simpel kombinationslås er også inkluderet.

Komfort
Behagelig, blød og vandtæt polstring.
Værktøjsfri justerbare fodstøtter, der kan betjenes med den ene hånd.
Den ene hånds justerbare fempunktssele med forstærkede skulderstropper sikrer en lodret position.

Design
Den medfølgende monteringskonsol til enkeltpunkt gør det muligt at fastgøre sædet til ovale og runde sæderør. Denne såkaldte rammemontering er blevet re-designet, hvilket gør det lettere og hurtigere at montere sædet, men også en lavere og dermed mere stabil position på cyklen. Derudover tillader et separat monteringsbeslag, at sædet fastgøres til bagagebæreren.
Hollandsk design, fremstillet i Europa!

Produktdetaljer:
 • Bagsædebarnesæde med dobbelt væg for ekstra sikkerhed
 • Revideret enkeltpunktsbeslag inkluderet til montering af sæderør
 • Voksende nakkestøtte i syv og ekstra sidebeskyttelse i hovedområdet
 • Kompatibel med e-cykler med bagagebærerbatteri på grund af hævet monteringsbeslag
 • Fempunktssele individuelt justerbar, en hånds justerbar
 • Skulderstropper med forstærket Design til opretstående position, selv når du falder i søvn
 • Flere højde- justerbare fodstøtter, kan betjenes med den ene hånd uden værktøj
 • Udstyret med generøs eger beskyttelse for optimal sikkerhed
 • Komfortabel, blød og vandtæt sædeindtræk (udskiftelig)
 • Miljøvenlig emballage uden plastik
 • Velegnet til børn op til 22 kg
Inkluderet i levering:
 • Cykelsæde Eksklusiv Maxi +
 • Single punktmonteringsbeslag
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + ramme Urban Grey
bobike cykelstol Eksklusiv Maxi + ramme Urban Grey
889 kr