bobike Balance Bike Cotton Denim Deluxe

bobike Balance Bike Cotton Denim Deluxe


Variant:
  • bobike Balance Bike Cotton Candy Pink
  • bobike Balance Bike Cotton Denim Deluxe

Pris
418 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308095

EAN: 5604415107221

bobike Balance Bike Cotton Denim Deluxe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Balance-cyklen er en træningscykel til børn i alderen 2-5 år. Det hjælper de små med at lære at styre og holde balancen på samme tid. Det fremmer også udviklingen af ??motoriske færdigheder. Balance-cyklen er bogstaveligt talt det allerførste skridt mod uafhængig cykling. Den har en indbygget styrebegrænser, der hjælper barnet med at kontrollere, hvor langt de drejer styret. De komfortable gummihåndtag og den ergonomisk designede højdejusterbare sadel gør det muligt for afkomene at nyde Balance-cyklen så længe som muligt. De stødabsorberende 240 mm hjul lavet af EVA-materiale giver ekstra komfort og er også ekstremt robuste. Balance-cyklen fås i to farvekombinationer.

Sikkerhed
Styringsbegrænser, der hjælper børn med at holde styr på styret. Børn sidder, så de kan nå jorden for at finde deres balance, mens de kører. Overholder CE-EN71. Denne genstand betragtes som et legetøj og er ikke egnet til brug på offentlige veje. Cyklen må kun bruges under opsyn af en forælder.

Komfort
Cyklen er udstyret med EVA-hjul for at give dit barn ekstra komfort med stødabsorberingen. Den bløde pude på sadlen samt de bløde greb giver ekstra komfort på dit barns cykel.

Produktdetaljer:
  • Justerbar sadelhøjde ( 320-335-350 mm).
  • Sammenklappeligt hjul for nem opbevaring
  • Let at montere
  • Inkluderet værktøj

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bobike Balance Bike Cotton Denim Deluxe
bobike Balance Bike Cotton Denim Deluxe
418 kr