Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BMS BabyBuddy® SoftSkin® Sky Blue
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A242136

EAN: 4044624012045

BMS BabyBuddy® SoftSkin® Sky Blue
BMS Sailing-Wear. Mærket fra Hamborg havn.

BabyBuddy er en ny opfindelse fra BMS. Disse smukke bukser er med deres praktiske fødder ideelle til dine små gebyrer fra 8 til 16 måneder. Dette optimale yderbeklædningsgenstand er fuldstændigt vandtæt og strengt testet i henhold til kriterierne i ÖkoTex 100 Class 1. Udstyret med BabyBuddy af BMS, kan der leges sikkert i haven eller på legepladsen. Bukserne til de små er nemme at stude og kan dækkes på ingen tid. For børn mellem 6-18 måneder, 100% vandtæt. Stærkt forurenende stof testet i henhold til ÖkoTex 100 Class 1 praktiske gravebukser med fødder Små at stuve og let at sætte på praktiske gravebukser med fødder. Med disse smukke bukser og bukser fra BMS er dit barn optimalt udstyret til gå på opdagelse i omgivelserne. Den fuldt vandtætte BabyBuddy tåler selv fugtige vejrforhold og sikrer, at dit barn forbliver helt tørt. På grund af den unikke kombination af gravebukser og fødder er BabyBuddy meget kompakt og frem for alt tæt. Udstyret på en måde så du kan du være sikker på, at når du tager afsted efterlades der ikke sand, hverken i hjemmet eller bilen. De krybende bukser viser sig at være særligt praktiske for dine små, takket være deres pladsbesparende stuvning. Med det samme kan sjov for aldre på ingen tid begynde.

Produktdetaljer:
  • One size
  • Ydermateriale: 100% polyester
  • Overfladebehandling: 100% polyurethan
  • Vand og vindafvisende
  • Praktiske gravebukser med støvler
  • Vandtæt: 20.000 mm
  • Testet ifølge OekoTex 100 - kategori 1, test nr. D11-0716 Hohenstein
SoftSkin® er udviklet af BMS. Materialet består af 2 lag Et særligt tåresistent bærestof fremstillet af dobbelt strikke og en belægning af miljøvenlig polyuretan (PUR). Afgørende i udviklingen var, at bærevævet opnåede den nødvendige stabilitet. Polyuretanlaget anbringes i fem rene lag, hvilket gør hele materialet smukt blødt og smidigt. Alle BMS SoftSkin® produkter har tapede syninger, der gør dem 100% vandtætte.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
437 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BMS BabyBuddy® SoftSkin® Sky Blue
5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers