BLUE SEVEN  Sweatjakke til drenge grøn

BLUE SEVEN Sweatjakke til drenge grøn


Størrelsesguide

96 kr
Pris
94 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A178516

BLUE SEVEN Sweatjakke til drenge grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.

BLUE SEVEN er et mærke, der i over 80 år har kombineret topmærkekvalitet med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse. Inspireret af de nyeste trends skabes der sæsonskiftende kollektioner, som er kendetegnet ved kvalitet, produktvariation, sofistikeret Design og kreativitet.

Cool sweatjakke med påsatte lommer og børstet foring. Hætten, lynlåsen og modern e printet fuldender det samlede billede perfekt.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • kan vaskes op til 30°C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
68 kr
Pris
105 kr
Pris
105 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BLUE SEVEN  Sweatjakke til drenge grøn
BLUE SEVEN Sweatjakke til drenge grøn
96 kr
94 kr