BLUE SEVEN Samlet tåge
Størrelsesguide
Variant:
  • BLUE SEVEN Samlet tåge
  • BLUE SEVEN Samlet hvid

Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298176

BLUE SEVEN Samlet tåge
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
BLUE SEVEN er et mærke, der har kombineret topmærke kvalitet med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse i over 80 år. Inspireret af de nyeste trends oprettes sæsonbestemte skiftende kollektioner, der er kendetegnet ved kvalitet, produktvariation, sofistikeret design og kreativitet.

Moderigtigt jumpsuit lavet af blød bomuld i en smuk stribe Allover-print og en kontinuerlig lynlås til let påklædning og afklædning.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% viskose
  • Kan vaskes op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
120 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BLUE SEVEN Samlet tåge
BLUE SEVEN Samlet tåge
141 kr