BLUE SEVEN  Girls Sweat tunika magenta
-16%

BLUE SEVEN Girls Sweat tunika magenta


Størrelsesguide
Variant:
  • BLUE SEVEN  Girls Sweat tunika magenta
  • BLUE SEVEN  Girls Baby Sweatshirt Magenta

97 kr
Pris
81 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A250719

BLUE SEVEN Girls Sweat tunika magenta
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Blue seven er et mærke, der i over 80 år har kombineret topmærkekvalitet med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse. Inspireret af de nyeste trends skabes der sæsonskiftende kollektioner, som er kendetegnet ved kvalitet, produktvariation, sofistikeret Design og kreativitet.

Moderigtig sweat tunika med rund hals og trykknapper på skulderen, som gør den nem at tage af og på. På forsiden er der et smukt hjertemønster, og der er søde flæser ved sømmen. Indvendigt er kjolen foret for at holde dit barn varmt i kolde temperaturer.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • kan vaskes op til 30°C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
50 kr
Pris
50 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BLUE SEVEN  Girls Sweat tunika magenta
BLUE SEVEN Girls Sweat tunika magenta
97 kr
81 kr