BLUE SEVEN  Girls Langærmet skjorte med lange ærmer Magenta
-16%

BLUE SEVEN Girls Langærmet skjorte med lange ærmer Magenta74 kr
Pris
62 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
12 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A25069000000001

EAN: 4055852243538

BLUE SEVEN Girls Langærmet skjorte med lange ærmer Magenta
BLUE SEVEN er et mærke, der i over 80 år har kombineret topmærkekvalitet med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse. Inspireret af de nyeste trends skabes der sæsonskiftende kollektioner, som er kendetegnet ved kvalitet, produktvariation, sofistikeret Design og kreativitet.

Moderigtig langærmet skjorte med rund hals og et sødt lama Print motiv foran. Trykknapperne på skulderen gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % bomuld
  • kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BLUE SEVEN  Girls Langærmet skjorte med lange ærmer Magenta
BLUE SEVEN Girls Langærmet skjorte med lange ærmer Magenta
74 kr
62 kr