BIG Power Worker Maxi-kran
NYHED
Vejl. pris¹
409 kr
Pris
378 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344218

EAN: 4004943558167

BIG Power Worker Maxi-kran
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den populære BIG - Power - Worker får forstærkning! Det nye, legende køretøj i det kraftfulde MAXI-format er den ideelle tilføjelse til små legepladser, hvor byggematerialer fra nu af ikke kun kan skovles og graves væk, men også løftes meget let.

Det vigtigste kendetegn ved BIG - Power - Worker Maxi Crane er det bøffelstærke kabelvind, hvormed genstande med en trækkraft på op til 450 g kan trækkes op uden problemer. Kabelvinderen er en del af den brugervenlige kranarm, som kan foldes ind og ud og drejes 360° rundt om sin egen akse. Anti-kipperen foran og bagpå sikrer den nødvendige sikkerhed på arbejdspladsen.

De to håndtag på siden af førerhuset sikrer behagelig kørsel og sparer energi for de hårdtarbejdende bygningsarbejdere. De letløbende Metal -aksler og dæk af høj kvalitet i blødt, afsmitningsfrit plast sikrer også de bedste køreegenskaber.

BIG - Power - Worker Maxi Crane er ideel til små byggepladser på legepladsen, i haven og på børneværelset. Kan vi gøre det? Jo, vi kan gøre det!

BIG - Power - Worker Maxi Crane er fremstillet på modern og BIG fabrikken i Tyskland og er blevet testet for maksimal sikkerhed. Fra producenten af BIG -Bobby-Car - BIG -buffalo stærk!

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 47 x 32 x 36 cm
  • Materiale: plast
  • Rebspil med en trækkraft på op til 450 g
  • Sammenklappelig og drejelig kranarm med anti-kantningsbeskyttelse
  • To håndtag
  • Letløbende Metal aksler
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIG Power Worker Maxi-kran
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BIG Power Worker Maxi-kran
BIG Power Worker Maxi-kran
Vejl. pris¹ 409 kr
378 kr