BIG Power Worker maxi brandbil
Variant:
 • BIG Power Worker maxi brandbil
 • BIG Maxi-Truck
 • BIG Maxi-Digger Gravemaskine

Pris
381 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280699

EAN: 4004943558150

BIG Power Worker maxi brandbil
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"""Vandmarsch!"", Siges det med BIG - Power - Worker Maxi Fire truck!

Den roterende og højdejusterbare vandsprøjte har et ergonomisk håndtag og kan let betjenes med pumpeknappen. Med et påfyldningsvolumen på ca. 2 liter, enhver anvendelse, uanset hvor stor den er, let kan håndteres. Det kølige hemmelige rum bagpå tilbyder lagerplads til dine skatte. Som alle BIG - Power - Maxi Fire Brigade med dæk Arbejder er lavet af gulvbesparende blødt materiale, hvilket gør det til det perfekte køretøj til indvendigt og udvendigt. Den ekstremt stabile konstruktion giver dig lang tid med sjov. Så de små brandmænd altid kan sidde behageligt under missionerne, er BIG - Power - Worker Maxi Fire Brigade udstyret med et stort sæde og kan bære en belastning på op til 50 kg.

Efter at have spillet udendørs, køretøjet kan let rengøres under rindende vand, og brugen på børnenes værelse fortsætter. Legetøjet er lavet af plastmaterialer af høj kvalitet i Tyskland. Fra producenten af ??BIG -Bobby-Car - - BIG buffalo stærk!

Detaljer:
 • dimensioner: 46,5 x 32 x 29 cm
 • Vandsprøjte med ergonomisk håndtag, justerbar i højde og rotation
 • Vandpumpemodul med 2 liter påfyldningsvolumen
 • Hængslet hemmeligt rum
 • Alder: fra 2 til 7 år
opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 2 år. Brug kun under voksenovervågning."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - BIG Power Worker maxi brandbil
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
9 Bedømmelse
 
7
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topseller

BIG Power Worker maxi brandbil
381 kr