BIG Play BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set

BIG Play BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set


Pris
54 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289559

EAN: 4004943571470

BIG Play BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hele verden er vild med hende, og også i dette land har den sandsynligvis mest berømte japanske kvinde kultstatus:

Hello Kitty, den komiske kat, begyndte sin karriere i 1974 som et motiv på en pung. Kultkarakteren med utallige små fans kan nu også findes i en legende BIG - Bloxx produktlinje.

Der er tre forskellige versioner af startersæt at vælge imellem, hvert sæt indeholder en Hello Kitty-figur. Hello Kitty og hendes soveværelse er en byggesten med 7 stykker, inklusive stol, bord, seng og natbord. Hello Kitty og hendes bil består af 5 dele, inklusive en sød bil og en parkeringsmåler. Sættet Hello Kitty på hesten består af 10 dele og inkluderer en legetøjshest, buske og hegn

Legesættene tilbyder børn i alderen 18 måneder til 5 år masser af sjov. De farverige, detaljerede detaljer og det populære tema Hello Kitty sikrer høj afspilningsværdi.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde) x højde): 8 x 15,5 x 9 cm
  • Inkl. 1 Hello Kitty spilfigur i hvert sæt
  • Kompatibel med kendte stykker
  • Alder: fra 18 måneder til 5 år
Opmærksomhed
Ingen valg af design mulig, dvs. vi leverer et tilfældigt valgt design

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Vores Topsellers

BIG Play BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set
BIG Play BIG Bloxx Hello Kitty - Starter Set
54 kr