BIG Bobby Car Class ic Candy pink
Variant:
 • BIG Bobby Car Class ic Candy pink
 • BIG Bobby Car Classic Sansibar
 • BIG Bobby Car Class ic Racer 2 grøn
 • BIG Bobby Car Classic rød
 • +6

Pris
329 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A318007

EAN: 4004943561297

BIG Bobby Car Class ic Candy pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Glædelig hindbærrosa og en fræk, sjov slikbombe Design i trendy farver l aden inviterer børn på 12 måneder og derover til at tage på udflugter både ude og inde.Men køretøjet fra Bobby Car-serien er ikke kun overbevisende med hensyn til Design og ekstraudstyr. BIG -Bobby-Car Class ic er legendarisk i sin form og uovertruffen i sin kvalitet. Det uændrede karrosseri af den populære børnebil, som har været afprøvet i årtier, er ergonomisk perfekt tilpasset de små bilisters behov.
BIG -Bobby-Car Class ic Police er fremstillet af materialer af høj kvalitet på modern en BIG fabrikken i Tyskland og er testet af TÜV i overensstemmelse med de strenge retningslinjer for testet sikkerhed. GS-mærket er en garanti for kvalitet og sikkerhed.

Produktoplysninger
 • Mål (længde x bredde x højde): 58 x 30 x 38 cm
 • 50 kg belastningskapacitet
 • Ergonomisk sæde med knæudskæring til større børn
 • Sikkerhedsrat med let greb og mekanisk horn
 • Blæsestøbt krop af holdbart og miljøvenligt plastmateriale
 • Bugseringsanordning fortil og anhængerkoblingsøje bagtil
 • Original BIG -Bobby-Car-hjul af robust og slidstærkt plastmateriale
 • Alder: Fra 12 måneder
Opmærksomhed
Brug med beskyttelsesudstyr. Må ikke anvendes i vejtrafikken!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIG Bobby Car Class ic Candy pink
4.9
472 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 410
 
4 stjerner
| 55
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

BIG Bobby Car Class ic Candy pink
BIG Bobby Car Class ic Candy pink
329 kr