BIG-Bloxx Byggemand Bob - Türmer
79 kr
Pris
76 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A231725

BIG-Bloxx Byggemand Bob - Türmer
Legesættet BIG-Bloxx Byggemand Bob Türmer er et must for alle fans af den populære børneserie. For hvordan ville alle disse objekter komme ned ovenfra, hvis der ikke var den flittige Turmer? Den robuste og stærke gaffeltruck er en af de mest nyttige medlemmer i Bobs team. Sammen med ham kan små fans nemt transportere ting, løfte dem eller skubbe dem. Det sjove legetøjskøretøj kan monteres i et par enkle trin og har en bevægelig lift. Byggesættet består af 16 dele og omfatter Türmer et spilbræt, en palle, to hegn, en dåse og byggesten. Sættet er pakket i en praktisk spilkasse, som er lukket med den medfølgende blok. Så alt nemt kan pakkes væk efter legen slutter og intet bliver væk når du skal transportere det.

Med BIG-Bloxx byggesættet fra BIG, fabrikanten af den velkendte BIG Bobby-Car, bliver børn en del af Bobs og hans venners byggeprojekter. Figuren og køretøjerne er modelleret rigtig detaljerede og forsynet med gode funktioner. Alle sæt er baseret på serienes oprindelige indhold og giver børnene mulighed for at udleve eventyrene og altid tænke på nye. BIG-Bloxx-blokkene kan bygges med andre kendte byggesten.

Detaljer:
  • Indeholder: 16 dele
  • Kan kombineres med andre sæt
  • Pakket i en lukket 4-farvet kasse med byggestensplade
  • Alderssvarende bygge- og legeoplevelse for børn i alderen 2-5 år.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Vores Topseller

BIG-Bloxx Byggemand Bob - Türmer
79 kr
76 kr
Top mærker