Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BIG Baby VW T1 rød/hvid
NYHED
p.t. udsolgt
Pris
736 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344216

EAN: 4004943553209

BIG Baby VW T1 rød/hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med Baby VW T1 tilføjer BIG endnu et klassisk køretøj til sin nu omfattende flåde. Glidevognen er bygget op efter prototypen Volkswagen T1 og har mange funktionelle forbedringer.

Under det aftagelige sæde med et lille ryglæn er der et rummeligt rum, hvor chaufførens indkøb og personlige ejendele kan opbevares sikkert. Original trofaste detaljer som VW-logoet og hjulkapslerne i kromlook sikrer et realistisk udseende og den ønskede WOW-effekt.

Hjulene er whisper-dæk af høj kvalitet, der ikke kun beskytter mors og fars ører, men også deres gulve. De glider stille og roligt gennem børneværelser og stuer og efterlader ingen gummirester.

Med det dobbeltskallede rat med integreret mekanisk horn kan søndagens bilister hurtigt blive dyttet ud af vejen. De bliver hurtigt overhalet og kan beundre den praktiske anhængerkobling bag på Bulli'en. BIG -Stænger og anhængere kan fastgøres her.

Tag den ikoniske minibus, og tag på en rejse gennem tiden!

Baby VW T1 er fremstillet på fabrikken modern en BIG i Tyskland og er blevet testet for maksimal sikkerhed. Fra producenten af BIG -Bobby-Car - BIG -buffalo stærk!

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 60,5 x 24 x 37 cm
  • Materiale: plast
  • Ekstra rum til opbevaring af f.eks. dagligvarer
  • Whisper-dæk af høj kvalitet
  • Original Troværdige detaljer som VW-logo og hjulkapsler i kromlook
  • Dobbeltskinnet rat med integreret mekanisk horn
  • Alder: fra 18 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Vores Topsellers