Bieco Træskramler
Pris
56 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295659

EAN: 4005544234382

Bieco Træskramler
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med træskramlen fra Bieco er der ingen kedsomhed. De forskellige farver og mønstre stimulerer sanserne, og der er meget at opdage for din baby. Når raslen ryster, rasler den muntert og fremmer dermed legende finmotorik og dit barns hørelsessans. Det naturlige træ føles smukt i din babys hænder. Det diskrete design gør dette pædagogisk værdifulde læringslegetøj til en stilfuld ledsager, der vil glæde både forældre og børn.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde) x højde): 6,1 x 5,8 x 5,8 cm
  • Materiale: Træ
  • Plejeanvisning: Tør fugtigt af med mild sæbe
  • Alder: fra 6 måneder

Opmærksomhed
Ingen farvevalg mulig, dvs. vi leverer en tilfældigt valgt farve.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Bieco Træskramler
Bieco Træskramler
56 kr