12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
Kun idag:
Barnevognsrabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
Bieco toiletsæde trend pink antislip
Variant:
  • Bieco toiletsæde trend pink antislip
  • Bieco toiletsæde trend blå antislip

Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299842

EAN: 4005544817059

Bieco toiletsæde trend pink antislip
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
At blive tør er børns leg Dette praktiske toiletsæde fra Bieco er et must for babyer og småbørn fra 8 måneder til omkring 4 år. Med sit ergonomiske design og meget bløde kanter er det behageligt at bruge. Stænkskærmen forhindrer store og mindre overraskelser. Du skal blot installere sædet på det normale toilet, så lærer dit barn let at bruge det. Den trendy farve og det søde fåremotiv (designet af Supa) vil glæde dit barn. Toiletsædet har en størrelse på ca. 39,5 x 30 x 13 cm og vejer lige under 270 gram. Så det kan let transporteres og medbringes på ture. Den er lavet af robust plast af høj kvalitet, der er fri for blødgørere og ikke udsender skadelige stoffer. Sikker brug garanteres af den store kontaktflade, den gummierede kant og den skridsikre underside. Oplev også de matchende andre produkter i denne serie, såsom badekar, badsæde, potte, bleespand og trin. Så der er også et stort udvalg af gaveideer til de små. Mærket Bieco har stået for den højeste kvalitet og innovative produktudvikling i mange år. Vores legetøj til babyer og småbørn er alle underlagt de strengeste retningslinjer i tyske produkt- og sikkerhedsstandarder. Bieco ønsker at få børns ansigter til at lyse op, og derfor er alle design til vores små lavet med kærlighed.

Produktdetaljer:
  • Design : lyserød
  • Dimensioner: ca. 39,5 x 30 x 13 cm
  • Stænkskærm
  • Let at rengøre
  • Stabil plast i høj kvalitet
  • ingen skadelige stoffer og ingen blødgøringsmidler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Bieco toiletsæde trend pink antislip
Bieco toiletsæde trend pink antislip
106 kr