bieco Silikonetræbiter Kat, kanin, egern

bieco Silikonetræbiter Kat, kanin, egern


Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295654

EAN: 4005544590044

bieco Silikonetræbiter Kat, kanin, egern
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tandring fra Bieco er den perfekte støtte til dit barns tænder. Tænderingen er let at gribe og bide. Det naturlige træ og den bløde silikone føles godt i dit barns hænder. De forskellige overflader opmuntrer dig til at forstå, føle og røre. Tandhjælpestyrken styrker din babys gane og hjælper med at lindre smerter i tænderne. Silikonkuglen i de søde små dyr kan drejes og fremmer dermed legende dit barns fine motoriske færdigheder. Det diskrete design gør det pædagogisk værdifulde læringslegetøj til en stilfuld ledsager, der vil glæde både forældre og børn.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde) x højde): 10 x 8 x 3,3 cm
  • Materiale: træ, silikone
  • Plejeanvisning: Tør fugtigt af med mild sæbe
  • \ t
  • Alder: fra 0 måneder

Opmærksomhed
Ingen valg af design mulig, dvs. vi leverer et tilfældigt valgt desig

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bieco Silikonetræbiter Kat, kanin, egern
82 kr