Mode: Op til 30% rabat
Mode: Op til 30% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bieco Motor terning
p.t. udsolgt
Pris
286 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295675

EAN: 4005544244114

bieco Motor terning
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Aktivitets- og motorterningen fra Bieco er et fantastisk legetøj, der forbedrer motorik og fremmer dit barns opmærksomhed. Dette legetøj til børn består af en træterning, der er udstyret med forskellige spilstationer da Disse inkluderer en motorisk sløjfe, et sorteringsspil og en hukommelse. På grund af de forskellige aktiviteter og træets høje kvalitet, vil dit barn nyde dette legetøj i lang tid. Det diskrete design gør det pædagogisk værdifulde læringslegetøj til en stilfuld ledsager, der vil inspirere forældre og barn.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 20 x 20 x 20 cm
  • Materiale: Træ
  • Plejeanvisning: Tør fugtigt af med mild sæbe
  • \ t
  • Alder: fra 12 måneder

Tilbehør

Pris
123 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers