bieco mobile mobilstjerner
Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295682

EAN: 4005544330114

bieco mobile mobilstjerner
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Træmobilen fra Bieco er en smuk dekoration til børneværelset. Den består af en robust træring, hvorpå måne, stjerner og skyer dingler forsigtigt over dit barn via fine snore. Gennem de blide bevægelser har mobilen med de smukke figurer en beroligende effekt. Mobilen kan hænges op fra sengen for blidt at ledsage dit barn i søvn, men kan også give distraktion ved puslebordet. Opfattelse, koncentration og kreativitet understøttes. Det diskrete design i smukke Scandi-farver giver rummet en drømmende accent og inspirerer forældre og barn.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 14,8 x 14,8 x 40 cm
  • Materiale: Træ
  • \ t
  • Plejeanvisning: Tør fugtig af med mild sæbe
  • \ t
  • Alder : fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bieco mobile mobilstjerner
bieco mobile mobilstjerner
106 kr