bieco Legefigur Piksi pindsvinet med magneter

bieco Legefigur Piksi pindsvinet med magneter


Vejl. pris¹
164 kr
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A324701

EAN: 4005544161060

bieco Legefigur Piksi pindsvinet med magneter
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En ven til alle lejligheder: Det søde pindsvin med det drømmende udseende vil være din babys trofaste følgesvend i alle øjeblikke.

På grund af de forskellige stofstrukturer giver det bløde legetøj mange muligheder for at gribe og røre ved det. Det nuttede pindsvin er fløjlsblødt og vil ledsage dit barn på eventyr om dagen og om natten i drømmeland, hvor det giver glæde og varme.
Med en størrelse på ca. 30 cm har det pjuskede pindsvin den perfekte størrelse til at klemme og nusse med din baby. Takket være magneter i hænderne og fødderne kan det søde pindsvin holde godt fast. Det nuttede legetøj til babyer er fremstillet af polyester af høj kvalitet og kan nemt vaskes i hånden. Mærket Bieco har i mange år stået for den højeste kvalitet og innovativ produktudvikling.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 40 x 20 cm
  • Materiale: polyester
  • \t
  • Fremmer den fine motorik
  • Med magneter til at fastgøre og holde
  • Plejeanvisninger: Håndvask
  • \t
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bieco Legefigur Piksi pindsvinet med magneter
bieco Legefigur Piksi pindsvinet med magneter
Vejl. pris¹ 164 kr
156 kr