bieco fiskeri spil
Pris
114 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295693

EAN: 4005544234467

bieco fiskeri spil
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med fiskespillet fra Bieco er der garanteret ingen kedsomhed. Når de spiller med det magnetiske fiskesæt, skal de små spillere vise dygtighed og koncentration, den eneste måde at fange den lille fisk fra den store dam. Sættet på 13 dele er lavet af træ af høj kvalitet. Det diskrete design gør det pædagogisk værdifulde læringslegetøj til et stilfuldt indendørs og udendørs legetøj, der både vil glæde børn og forældre.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 5,2 x 5,2 x 13 cm
  • Materiale: Træ
  • Plejeinstruktioner: Tør fugtigt af med mild sæbe
  • Alder: fra 18 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

bieco fiskeri spil
114 kr