Erstatningsforslag til udsolgte artikler

bieco Bouncing Horse Unicorn oppustelig
p.t. udsolgt

bieco Bouncing Horse Unicorn oppustelig


Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A274329

EAN: 4005544088473

bieco Bouncing Horse Unicorn oppustelig
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med dette søde enhyrede hoppende dyr vil du have det sjovt! Enhjørnen er let at oppustes og er umiddelbart klar til brug. Med de lyse farver og søde hjerte-applikationer skiller du dig straks ud, så snart du springer rundt i haven. Et must for enhver unicorn-fan!

Detaljer:
  • Mål: 62 x 23 x 52 cm
  • Materiale: Vinyl
  • Vægt: 1,15 kg
  • Med hjerteopgaver
  • Pleje: udtørrings
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Brug kun under voksenovervågning. Risiko for personskade! Kontroller for skader inden hver brug. Opbevar denne note for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller