Bieco Bleespand Zebra
Variant:
  • Bieco Bleespand Zebra
  • Bieco Bleespand trend lyserød
  • Bieco Bleespand trend blå

89 kr
Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299864

EAN: 4005544004077

Bieco Bleespand Zebra
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den praktiske bleespand med sødt zebramotiv i gråt hører hjemme i ethvert basisudstyr til babyer. Skovlen har et matchende låg, hvilket gør den hygiejnisk og lugtfri. Det ergonomiske design og bærehåndtaget gør det let at bortskaffe de indsamlede værker. Indgrebstappene på beholderens låg gør det let at åbne og lukke. Beholderen har en kapacitet på ca. 20 liter og giver anstændig plads til bortskaffede bleer. Den har en samlet størrelse på ca. 24x35x36 cm og vejer ca. 520 gram. Den er lavet af robust plast af høj kvalitet, naturligt fri for skadelige stoffer og blødgørere. Ud over bleespanden er der andre produkter, der hører hjemme i hvert barns første udstyr, såsom det matchende badekar med zebramotiv, en trappestol, potten eller toiletsædet. Serien fås også i andre motiver og farver. I mange år har mærket Bieco stået for den højeste kvalitet og innovative produktudvikling. Vores legetøj til babyer og småbørn er alle underlagt de strengeste retningslinjer i tyske produkt- og sikkerhedsstandarder. Bieco ønsker at få børns ansigter til at lyse op, hvorfor alle design er lavet med kærlighed til vores små.

Produktoplysninger:
  • Dimensioner: 24 x 35 x 26 cm
  • Kapacitet: 20 liter
  • Materiale: Polypropylen (PP)
  • Bekvem enhåndsbetjening
  • Ergonomisk og praktisk: bærehåndtag til tømning
  • Let at rengøre: Tør simpelthen ud med varmt vand og sæbe

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Bieco Bleespand Zebra
Bieco Bleespand Zebra
89 kr
82 kr